Naslovna BEZBEDNOST Ford Focus uverljiv na testu “severnog jelena” (VIDEO)

Ford Focus uverljiv na testu “severnog jelena” (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ford Focus je trenutno u svojoj četvrtoj generaciji, mada je ukinut u SAD zbog velikog tržišnog neuspeha prethodne.

Trenutno dostupan u Evropi i još nekoliko tržišta širom sveta, popularni hečbek (dostupan i kao karavan) suočava se s nesigurnom budućnošću, budući da je „Plavi oval“ u fazi restruktuiranja svog poslovanja, gravitirajući više ka SUV/krosoverima i kamionetima. Mnogim kupcima će nedostajati Focus, jer je bez dileme jedan od najboljih velikoserijskih vozačkih automobila.

U tome ide u prilog činjenica da je najčešće reper za vozne karakteristike u C segmentu, gde se ostali modeli porede s njim. Naravno, samim tim ne treba da čudi što se našao na testu izbegavanja prepreke na putu, u izvođenju španske publikacije km77.com.

Model na testu, restilizovani Focus za špansko tržište, pogonjen je 1,0-litarskim EcoBoost trocilindarskim turbomotorom s blagom hibridnom podrškom, generišući maksimalnih 125 ks pri 6.000 o/min. Ovo je jedan od četiri dostupna pogonska sklopa, uz moćniju 1,0-litarsku opciju, 1,5-litarski dizel (116 ks) i Focus ST, s poznatim agregatom radne zapremine 2,3 litra od 280 konja.

Testno vozilo počiva na Continental EcoContact 6 pneumaticima dimenzija 215/50 R17. Treba istaći da je automobil fabrički opremljen ST-Line garniturom, koja dodaje neznatno kruće ogibljenje i multilink pozadi. Inače, samo ST-Line i karavanski modeli dobijaju multilink kao standard, dok ostatak ponude mora da se zadovolji polukrutom osovinom pozadi.

Tokom prvog pokušaja, Focus se nije proslavio, ali verovatno iz razloga što vozač nije bio spreman na reakcije automobila. Nakon par narednih demonstracija, plavi hečbek je kompletirao ispit s maksimalnih 76 km/h, što je sasvim dobar rezultat za hečbek koji je pet godina na sceni.

Restilizovana verzija aktuelne generacije Focusa debitovala je novembra 2021. s novim elektrifikovanim pogonskim sklopovima, unapređenjima po pitanju dizajna i novim info-zabavnim sistemom. Hit što se tiče tehnologije je novi 13,2-inčni ekran info-zabavnog sistema, osetljiv na dodir. Sistem podržava Apple CarPlay i Android Auto funkcije, kao i ažuriranje „putem etra“.

Izvor. km77.com via YouTube

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime