Naslovna SPORT F1 „Monca, hram brzine“: peta i finalna epizoda Alfa Romeo dokumentarca

„Monca, hram brzine“: peta i finalna epizoda Alfa Romeo dokumentarca

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Epizoda „Monca – hram brzine“ sada je dostupna na profilima brenda Alfa Romeo na društvenim mrežama i YouTube kanalu brenda.

Peta i konačna epizoda ovog digitalnog projekta koju ne smete propustiti odvešće gledaoce „iza scena“ Alfa Romeo F1 tima dok se takmiči u najpopularnijoj auto-moto trci na svetu. Uzbudljiva Alfa Romeo dokumentarna serija je očarala sve ljubitelje moto-sporta, kao i one koji ne prate redovno F1 i prosto su radoznali. Sada je stigla do svog epiloga, nakon uspeha pet zanimljivih epizoda: „Pre nego što krenemo“, „Poverenje se stiče“, „Skriveni oslonac“ i „Merenje nemerljivog“.

Epizoda 5 je pravi omaž legendarnom međunarodnom turniru Formula 1. Monca je duhovna kuća brenda Alfa Romeo; više od 100 godina od njenog otvaranja, sada je poznata kao „Hram brzine“, kao lokacija uzbudljivih sportskih događaja koji su ispisali neizbrisiva poglavlja u istoriji moto-sporta. Na ovoj stazi, Alfa Romeo je osvojila prvu titulu u istoriji Formule 1 3. septembra 1950. godine sa modelom Alfetta 158 koji je vozio Nino Farina. Ostalo je istorija: Tacio Nuvolari, Huan Manuel Fanđo i mnogi drugi heroji trka doprineli su uzbudljivoj sportskoj tradiciji brenda Alfa Romeo tokom jednog veka razvoja društva i automobilizma.

Prema onima koji su imali priliku da od 1922. godine testiraju svoje veštine na ovoj stazi, Monca je drugačije iskustvo od svih ostalih. Izuzetno je brza i tehnički zahtevna, testira vozačeve sposobnosti i izuzetno je lako napraviti grešku. Međutim, Monca ne izaziva samo sposobnosti vozača; cela ekipa inženjera i mehaničara takođe mora da prepravi konfiguraciju i podešavanje automobila. 

Analiza podataka i razvoj su kompleksni, a podešavanja se obavljaju praktično na licu mesta, s ciljem da se vozač stavi u poziciju da se pokaže najbolje moguće na stazi gde akcija nikada ne staje, gde je moguće prestizanje na različitim tačkama i gde brzina dostiže svoje granice i smenjuje se sa intenzivnim kočenjem.

Alhemija stvorena između performansi na asfaltu i emocija publike na tribinama daje život čaroliji Gran Prija Monce: neponovljivom, jedinstvenom događaju. Monca je živi muzej italijanskog automobilizma, gde je Alfa Romeo ispisao najveće poglavlje u svojoj istoriji plemenitog italijanskog sportskog duha.

Kristiano Fjorio, menadžer Alfa Romeo F1: Serija „Iza scene“ bila je uzbudljiva avantura. Epizoda o Monci, našem duhovnom domu, predstavlja završetak vrlo uspešnog projekta. Želeo bih da se zahvalim celom timu, koji je bio vrlo profesionalan dok je radio na njemu. Drago nam je što smo uspeli da približimo F1 pit stopove ljudima koji nisu stručnjaci za tu oblast. Šta je sledeće? Jedino što mogu reći je: ostanite s nama!

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime