Naslovna SPORT Drugi trkački vikend i drugi podijuma za Milovana Vesnića u FIA EHCC...

Drugi trkački vikend i drugi podijuma za Milovana Vesnića u FIA EHCC u 2023.

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Milovan Vesnić, jedini srpski predstavnik na Šampionatu Evrope na brdskim stazama, nastavio je sezonu u istom ritmu kako je i započeo. 

Druga trka FIA EHCC vožena je u Austriji na legendarnoj stazi Rehberg u blizini Graca, a srpski automobilista osvajanjem trećeg mesta ponovo je na podijumu i pored činjenice da mu je ovo prva kompletna sezona na evropskom brdu.

“Iza nas je jedan naporan ali uspešan vikend. Ponovo potpuno nova staza, promenjivi vremenski uslovi i mali problemi sa automobilom, ali ipak na kraju novi pehar i novi bodovi. Pred sam start prve nedeljne trke automobil mi je u potpunosti izgubio struju. Ništa nije reagovalo i već sam pomislio da je vikend za mene gotov. Ipak, nekako smo startovali, ali sve to mi je potpuno poremetilo koncepciju i koncentraciju pa sam prvu vožnju završio kao treći. U pauzi smo uspeli da privremeno premostimo problem, zaostatak je bio veliki, pa nije bilo razloga da previše rizikujem u drugom izlasku na stazu. I pored toga sam još za sekundu spustio vreme i, što je najvažnije, sakupio veoma važne informacija sa staze za budućnost. Biti trećeplasirani u ovakvoj konkurenciji iza dva šampiona Evrope u mojoj debitantskoj sezoni za mene i za tim je ogroman uspeh”, poručio je Vesnić nakon trke u Austriji.

Na trkačkom vikendu na Rehbergu nastupilo je 285 vozača iz 17 evropskih zemalja, a trku je pratilo više od 20.000 posetilaca. 

Za srpski Automobilski sportski klub Vesnić nema odmora jer već narednog vikenda je treća trka Šampionata Evrope na brdskim stazama u Španiji, 2.500km daleko od staze u Austriji. Logistička noćna mora, ali verujemo da će Milovan Vesnić obradovati svoje navijače i sa staze Subida al Fito.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.
Prethodni tekstMeđunarodni salon automobila u Beogradu 2023. II deo
Sledeći tekstMladenović posle dva podijuma u Mađarskoj preuzeo vođstvo u generalnom plasmanu Twingo Eurocupa

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime