Naslovna SPORT Mladenović posle dva podijuma u Mađarskoj preuzeo vođstvo u generalnom plasmanu Twingo...

Mladenović posle dva podijuma u Mađarskoj preuzeo vođstvo u generalnom plasmanu Twingo Eurocupa

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Srpski automobilista Mihajlo Mladenović nastavio je takmičenje u Twingo Eurocupu pošlog vikenda na Hungaroringu. On je osvojio jedno drugo i jedno treće mesto u dve trke na mađarskom autodromu, dok je u poretku juniora oba puta trijumfovao.

Uz to, naš as je preuzeo vođstvo u generalnom plasmanu ove serije, navodi Serbiaring.

“Imao sam veoma uspešan vikend, iako nas je bilo nešto manje nego inače. U subotu se na kvalifikacijama nisam dobro snašao sa pritiskom u gumama, pa sam na pola sesije morao nazad u boks da to revidiramo. Posle mi nije preostalo mnogo vremena, pa sam se kvalifikovao kao šesti”, kaže Mladenović za naš portal.

“U prvoj trci sam brzo izgubio priključak za vodećima i uložio mnogo truda da nadoknadim zaostatak. U tome mi je pomogao izlazak sigurnosnog vozila na stazu. U nastavku sam stigao do četvrtog mesta, borio se lavovski i do kraja dostance kroz cilj prošao kao drugi”, priča mladi trkač.

U drugi sprint je ušao kao drugi i brzo preuzeo vođstvo.

“Vodio sam dobar deo trke, ali je ponovo intervenisalo sigurnosno vozilo i kolona se prikupila, pa je finiš bio veoma neizvestan. Kako se najčešće i dešava u Tvingo Evrokupu, u takvim situacijama vodeći obično i ne bude pobednik. Na restartu sam pao na treću poziciju, mislim da sam mogao da popravim taj plasman, ali je trka prekinuta krug pre kraja, ali sam se ipak popo na podijum”.

Mali Đenka dodaje da na Hungaroringu baš voli da vozi, jer ima mnogo različitih krivina i veoma je izazovna.

“U nastavku sezone mi je cilj da sakupljam bodove i trudim se da budem na podijumu. Sledeći trkački vikend je trebalo da se održi u Slovačkoj u junu, ali se to najverovatnije neće desiti, već čekamo jul i odlazak u Imolu”.

“Moram i ovom prilikom da se zahvalim svom vernom sponzoru Shuttle servisu, mom tati i kumu koji su uvek uz mene, kao i Lema rejsingu koji mi je po ko zna koji put izašao u susret i omogućio mi ovako sjajan start sezone 2023.”, završio je Mladenović.

Izvor: Serbiaring.com

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime