Naslovna INFO OMR Grupa generalni uvoznik Stellantisovih brendova u Srbiji i Crnoj Gori

OMR Grupa generalni uvoznik Stellantisovih brendova u Srbiji i Crnoj Gori

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

OMR Group postaje novi Stellantisov partner na tržištu Srbije i Crne Gore za sve komercijalne aktivnosti, preuzimajući odgovornost za uvoz brendova Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep i Parts & Services. Finalizacija i zaključivanje transakcije podležu odobrenju nadležnog organa za zaštitu konkurencije.

Transakcija se dešava dve godine nakon spajanja proizvođača automobila PSA i FCA, čime je stvoren Stellantis, jedan od najvećih svetskih proizvođača automobila sa industrijskim aktivnostima u 30 zemalja i komercijalnim prisustvom na 130 tržišta širom sveta.

Po zaključivanju planirane transakcije, OMR Group će uvoziti brendove Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep i Parts & Services u Srbiju i Crnu Goru i osiguraće prelazak svih zaposlenih posle finaliziranja transakcije.

OMR Grupa će se oslanjati na iskustvo i duboko poznavanje tržišta Srbije i Crne Gore kako bi upravljala rastom novih aktivnosti. OMR Grupa će takođe korisititi svoju ekspertizu za distribuciju rezervnih delova svih navedenih brenova i za uspešan razvoj pripadajućeg postprodajnog poslovanja na tržištima.

“OMR Group je ponosna što postaje Stellantisov partner na tržištu Srbije i Crne Gore. Kao i uvek, posvećeni smo stvaranju nove vrednosti u uslovima konstantnih promena na automobilskom tržištu. Sigurni smo da ćemo zajedno sa dilerskom mrežom biti uspešni u daljem razvoju distribucije brendova Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional i Jeep”, rekao je Ostoja Mijailović, predsednik OMR Grupe.

“Ovo je još jedan važan korak u razvoju poslovne strategije kompanije Stellantis, kojim će naša prodajna postavka na tržištu Srbije i Crnoj Gore biti još agilnija i efikasnija zadržavajući uvek kupce u centru svog fokusa. Potpisivanjem ovog ugovora, OMR Grupa će postati novi Stellantisov partner na ovim tržištima. Uvereni smo da će naši brenovi dati još bolje rezultate u zemlji s ovom novom postavkom”, rekao je Philippe Narbeburu, viši potpredsednik za evropska tržišta (bez G5) u kompaniji Stellantis (Senior Vice President European Markets (excl. G5) at Stellantis).

Brendovi Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep i Parts & Services, kultni su brendovi koji će doprineti ponudi modela OMR Grupe. Koristeći mnoge nove i napredne pogonske sklopove širom Stellantis grupe, svi ti brendovi u novoj ponudi modela imaće korist od značajne investicije u najsavremeniju tehnologiju i uzbudljive nove modele koji stižu vrlo uskoro, u sklopu implementacije dugoročnog strateškog plana grupe pod nazivom „Dare Forward 2030“ koji je predstavljen u martu 2022. godine. Sa 23 električna modela već dostupna na tržištu, svaki brend ima jasno definisanu i ubrzanu strategiju koja za cilj ima da našim kupcima isporuči čitav niz modela koji zadovoljavaju sadašnje i buduće potrebe tržišta.

“Stellantis je jedan od vodećih svetskih proizvođača automobila, sa odličnim proizvodima i veoma snažnim planom elektrifikacije i održive mobilnosti. Nerazdvojni je deo našeg automobilskog nasleđa i naš budući spoj za zelenijom i održivijom mobilnošću. OMR Grupa, sa gotovo 22 godine uspešnog iskustva u distribuciji automobila, posvećena je tome da se uspešno adaptira evoluciji automobilske industrije. Uvereni smo da ćemo zajedno sa kompanijom Stellantis isporučiti rešenja mobilnosti u skladu sa potrebama budućnosti, pružajući u isto vreme svojim kupcima visoko kvalitetno iskustvo kakvo očekuju i obezbeđujući dugoročni rast za naše brenove i naše dilerske mreže”, objašnjava Ostoja Mijailović, predsednik, OMR Group.

PR saopštenje

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime