Naslovna INFO BMW XM isporučuje više snage nego što kažu fabričke brojke (VIDEO)

BMW XM isporučuje više snage nego što kažu fabričke brojke (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

BMW XM je nešto što bismo mogli da opišemo kao polarizujući proizvod. Naime, radi se o najsnažnijem BMW-ovom serijskom modelu u istoriji, ali u isto vreme i najveće mase.

Ipak, ne može mu se poreći fascinantnost, odnosno nivo performansi koje pruža uprkos svojoj veličini i težini. Kako pokazuje novi test na dinamometru, nominalne brojke koje je izdao proizvođač bi mogle biti potcenjene, po čemu je BMW zapravo i poznat poslednjih godina.

Priloženi video pokazuje verovatno prvo snimljeno testiranje XM-a na dinamometru. Moćni SUV poseduje složen hibridni sistem, čiju snagu nije lako izmeriti budući da poseduje različite režime, koji pružaju različite nivoe angažmana elektromotora. S obzirom na to, i činjenicu da testirano vozilo nije bilo u potpunosti napunjeno pre ispita, što bi moglo da ima uticaja na izalznu snagu, brojke koje vidimo možda nisu „superprecizne“, ali su više nego indikativne.

IND Distribution tim je izveo četiri testa na dinamometru u Performance Eurowerksu u Ilinoisu, a maksimalne ostvarene brojke su 458,48 kW (623,36 ks) odnosno 771,65 Nm. Ovo je izlazna snaga na točkovima, tako da ukoliko pretpostavimo da gubitak iznosi oko 20 odsto (što je možda malo previše), to bi značilo da snaga na kolenastom vratilu iznosi oko 780 konja, odnosno 965 Nm. Poređenja radi, BMW-ove nominalne brojke iznose 480 kW (653 ks) i 800 Nm.

Tim koji je sproveo merenje priznaje da je pomalo teško utvrditi kako tačno funkcioniše hibridni sistem dok je XM u „dino“ režimu. Očigledno, pokazivač električne snage je išao ka višim vrednostima, ali doživljava vrhunac ranije nego što se očekivalo. Ono što takođe nije jasno u ovom trenutku je da li BMW-ov „dino“ režim koristi elektromotor na drugačiji način u odnosu na standardnu postavku, što bi potencijalno moglo da znači da više snage ostaje neoslobođeno.

Bez obzira na stvarnu snagu kojom raspolaže, XM je veoma brz. Prema fabričkim brojkama, iz stanja mirovanja do 100 km/h ubrzava za 4,3 sekunde, dok mu je maksimalna brzina ograničena na 250 km/h. M Driver’s paket oslobađa pun potencijal, odnosno maksimalnu brzinu od 270 km/h.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime