Naslovna INFO VESTI Neiskusan vozač prevrnuo Mercedes-AMG G63

Neiskusan vozač prevrnuo Mercedes-AMG G63

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Mercedes-Benz G klase, još kada je u elitnom AMG G63 izdanju, svojevrstan je statusni simbol.

Bez obzira na fantastične terenske sposobnosti ovog automobila, njegovi vlasnici ga najčešće koriste kao svakodnevni prevoz. Kod nas „upadaju u oko“ ne samo zbog svog prepoznatljivog izgleda, već i zbog često bahatog ponašanja njihovih vozača, koji čak nemaju problem da pređu kroz crveno svetlo na semaforu. Na Balkanu je često cena automobila obrnuto proporcionalna vozačkim sposobnostima vlasnika, ali to je neka druga tema.

Dakle, mimo toga što najčešće služi za demonstriranje materijalnog statusa, Mercedes-AMG G63 je rasni terenac. U pitanju je karoserija na šasiji u kombinaciji sa sofisticiranim ogibljenjem i moćnim pogonom, što pruža ne samo lako prelaženje prepreka, već i lagodnu vožnju na asfaltu, u šta smo se i sami uverili nedavno.

Kada u „jednačinu“ uđu robusnije gume radi boljeg prijanjanja, retki su automobili koji mogu da mu stanu „na crtu“ u terenskim uslovima. Još kada se svemu dodaju „bul barovi“, „snorkel“, vitlo i druge stvarčice, eto preduslova za pravu pravcatu avanturu.

Ipak, „junak“ ove priče je u „standardnom“ izdanju. Doduše radi se o AMG G63, ne o Benz G klasi. Dotično vozilo je trebalo da se popne uz kamenu strminu. Međutim, stvari se nisu odigrale po planu, tako da se vozilo prevrnulo. Dovoljan razlog za „čupanje kose s glave“, ali tako nisu mislili „drugari“ baksuznog vozača, koji nisu mogli prestati da se smeju tokom čitavog trajanja video klipa.

Da podsetimo, radi se o automobilu čija cena počinje od nekih dvestotinak hiljada evra, a pogonjen je 4,0-litarskim bi-turbo V8 motorom s 585 ks. Do stotke ubrzava za oko 4,5 sekundi, dok maksimalno može da pojuri do 220 km/h. Oštećenja na prvi pogled izgledaju kao da su kozmetičke prirode, ali su limarski radovi neizbežni, što sigurno neće koštati malo.

Ipak, sve je dobro što se dobro svrši, vozilo će biti dovedeno u prvobitno stanje, a što je najvažnije niko nije povređen, tako da nije naodmet malo se nasmejati, mada saosećamo s vlasnikom Mercedesa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Muscle (@the.muscle)

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime