Naslovna INFO INDUSTRIJA Alfa Romeo započela 2023. sa rekordnim prvim tromesečjem

Alfa Romeo započela 2023. sa rekordnim prvim tromesečjem

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Nakon izuzetno pozitivne 2022. godine, Alfa Romeo nastavlja s oporavkom i ostvaruje rekordne rezultate u prvom kvartalu, što je rezultat čvrstog strateškog plana koji je rigorozno sproveden sa stalnim fokusom na kvalitet, s perspektivom od 360 stepeni.

Godina 2023. će biti kompleksna i puna izazova, iako je odličan komercijalni rezultat u prvom tromesečju obuhvatao jasan rast u Evropi, sa registracijama koje su se više nego udvostručile, što predstavlja povećanje od 136%. Tržišni udeo se takođe udvostručio, za više od 100%.

Što se tiče ujednačenog rasta tržišnog udela u regionu, kada govorimo o „najboljim rezultatima“, moramo obuhvatiti podatke za zemlje kao što su Austrija i Portugal, gde su registracije porasle za 317% odnosno 400%, čime je tržišni udeo povećan više nego trostruko. Rezultati u ključnim zemljama kao što su Italija, Francuska, Nemačka i Holandija su se udvostručili, a tržišni udeo je više nego udvostručen u poređenju sa prvim tromesečjem 2022. Povećanja broja registracija bila su sledeća: Italija 188%; Francuska 174%; Nemačka 112%; Španija 121%; Holandija 186%.

Brojke na globalnom nivou takođe su izuzetno pozitivne, sa porastom broja registracija od 64% u poređenju sa prvim tromesečjem 2022. godine. Odlični rezultati predstavljaju jasan rast od kraja 2022. godine, što pokazuje stabilnost komercijalnih rezultata u skladu sa konsolidovanim rezultatima u 2021. godini. 

Na Bliskom istoku, uzbudljivi rast se nastavlja i nakon rekordne 2022. godine. Turska se u 2022. godini pozicionirala na globalnoj sceni kao tržište sa najbržim rastom, a obim se utrostručio u odnosu na prethodnu godinu. Ove cifre su potvrđene u 1. tromesečju 2023, kada je u regionu zabeležen rast od 149%, pri čemu je Turska doprinela sa 55% ukupnog rasta na Bliskom istoku.

Godina 2023. obećava velike poslovne uspehe za italijanski brend na globalnom nivou, koji može da računa na potpuno obnovljen asortiman zahvaljujući novim modelima Giulia i Stelvio. Ove perjanice game i stubovi budućeg plana proizvoda brenda evoluirali su u pogledu dizajna i tehnologije i spremni su da se pozicioniraju kao referentne tačke u svojim segmentima, baš kao i do sad. Pored toga, Tonale je kompletirao gamu u Evropi sa verzijom Q4 Plug-In Hybrid i sprema se da prihvati uzbudljive poslovne izazove u regionima širom sveta. 

Žan-Filip Imparato (Jean-Philippe Imparato), glavni izvršni direktor brenda Alfa Romeo:

„Rezultati koje je brend ostvario u prvom tromesečju ove godine opravdavaju rad tima i predstavljaju rezultat discipline s kojom sprovodimo našu strategiju, koja ima dva apsolutna prioriteta: nepokolebljiv kvalitet od 360° u svakom smislu, i stabilnost. Tim radi s istinskim osećajem skromnosti, postižući postavljene ciljeve, što nas čini ponosnima, ali smo svesni potrebe da nastavimo putovanje sa posvećenošću i odlučnošću po kojima se ističemo ako želimo da ostvarimo ambiciozne ciljeve u našem planu“.

Izvor: Stellantis Analytics

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime