Naslovna AKTUELNO Mercedes-Benz CLS odlazi u “večna lovišta”

Mercedes-Benz CLS odlazi u “večna lovišta”

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Mercedes-Benz je potvrdio da će proizvodnja CLS-a biti ukinuta 31. avgusta.

Praktično, već izvesno vreme čekamo na ovu informaciju, a po svemu sudeći, jedan od vizuelno najatraktivnijih Mercedesovih modela privodi kraju svoj životni vek.

Ovde ne govorimo samo o „isteku roka“ aktuelne, treće generacije popularne „kupe limuzine“, već eutanaziranju ovog modela, budući da Mercedes ne spominje bilo šta o eventualnom novajliji. Portparol australijskog ogranka nemačke marke je izjavio da će proizvodnja biti privedena kraju do 31. avgusta.

Direktan protivnik Audija A7 Sportbacka je već penzionisan u Australiji, jer ga nema na Mercedesovom konfiguratoru u toj zemlji. Lokalni predstavnik štutgartskog proizvođača kaže da je stopirao prihvatanje porudžbina, dok se kupci preusmeravaju ka novoj E klasi (W124): „Porudžbine su stopirane a proizvodnja aktuelnog CLS-a će se završiti u avgustu ove godine, dok se u isto vreme pripremamo za dolazak nove E klase.“

Ukidanje  CLS-a nije iznenađujuće, budući da je bilo dosta izveštaja poslednjih meseci, koji su spekulisali o tome. Nemačka premijum marka planira da iz ponude izbaci nekoliko modela, a atraktivna limuzina je nažalost jedna od njih.

Da podsetimo, već su „eutanazirani“ SLC, S klasa kupe, S klasa kabriolet i AMG GT kabriolet. Pored toga, C klasa u kupe i kabriolet izdanjima, uz E klasu kupe i kabriolet, stopiće se u CLE kupe/kabriolet. Glasine kolaju da će A klasa u limuzinskoj formi takođe biti ukinuta, kao i B klasa. Smatra se da će se ova dva kompaktna modela pozdraviti s publikom nakon nedavno prestavljenih restilizacija.

Dok će neki automobili biti elimisani, na scenu će stupiti neki novi. Već smo videli Maybach EQS SUV, a njega će ispratiti SL roudster, s istim logoom u vidu dvostrukog „M“. Ultraekskluzivni automobili koji su deo „MYTHOS“ serije takođe pristižu, poput električnog EQG-a. AMG.EA električna platforma skrojena za sportske automobile, u igru ulazi 2025., nakon što je predstavljena na AMG Vision konceptu.

Na kraju, treba spomenuti da je nemački Handelsblatt izvestio o „bejbi G klasi“, koja treba da pristigne 2026., dostupna s motorima s unutrašnjim sagorevanjem, kao i elektrifikovanim pogonskim sklopovima.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime