Naslovna INFO VESTI Lamborghini Gallardo Performante: simfonija na autobanu (VIDEO)

Lamborghini Gallardo Performante: simfonija na autobanu (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Nova generacija hibridizovanih performantnih vozila je bez dileme izuzetno brza.

Električna podrška podrazumeva više „vatrene moći“ i moćnija ubrzanja. Međutim, pre samo desetak godina, proizvođači automobila su se još uvek u najvećoj meri oslanjali na visokooptimizovane motore s unutrašnjim sagorevanjem bez bilo kakve električne asistencije. Možda su bili nešto sporiji nego ovi današnji, ali njihov zvuk je prosto fascinantan.

Jedan od njih se zove Lamborghini Gallardo Performante (iz 2011.). Upravo je on junak priloženog videa, a radi se o italijanskom superautomobilu koji je svojevrstan raritet, jer je proizveden u oko 180 primeraka, koji su isporučeni širom sveta.

Jedan primerak je došao u ruke AutoTopNL, YouTube kanala poznatog po tome što testira maksimalnu brzinu automobila na nemačkim „autobanovima“, na sekcijama bez ograničenja brzine.

Na papiru, Gallardo Performante poseduje 5,2-litarski V10 motor koji isporučuje 570 ks (pri 8.000 o/min) i 540 Nm maksimalnog obrtnog momenta (pri 6.500 o/min), što ga čini najsnažnijim standardnim Gallardom. Iz stanja mirovanja do 100 km/h ubrzava za 3,9 sekundi, dok može da dostigne maksimalnu brzinu od 324 km/h.

Najviša dostignuta brzina u videu je oko 300 km/h, s tim što deluje kao da se Gallardo tek sprema da oslobodi pun potencijal. Ipak, to nije bilo najimpresivnije, jer najfascinantniji je zvuk raskošnog V10 motora.

Gallardov naslednik, Huracan, nije više dostupan za narudžbine. Nakon životnog ciklusa od devet godina, Lamborghini je objavio da je sakupio dovoljno porudžbina, budući da će proizvodnja biti obustavljena sledeće godine. Naslednik će posedovati hibridizovan pogonski sklop s twin-turbo V8 jedinicom oko koje će se sve vrteti. To znači da se opraštamo s još jednim, rasnim, atmosferskim motorom, koji odbrojava poslednje dane.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime