Naslovna ECO2 Rimac Nevera napada rekord 0-400-0 km/h?

Rimac Nevera napada rekord 0-400-0 km/h?

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Rimac Nevera je automobil koji polaže prava na neke neverovatne brojke.

Hiperelektromobil iz Hrvatske može da pojuri do 412 km/h a četvrt milje (402 metra) pokriva za 8,58 sekundi. Do „stotke“ ubrzava za ispod dve sekunde (1,97 s).

Ipak, ovde se nameće jedno pitanje, posebno ako u obzir uzmemo Neverinu masu, a ono je vezano za kočenje. Uskoro ćemo saznati da li karbon-keramičke kočnice koje potpisuje Brembo, „rade posao“.

Mate Rimac je na Facebooku podelio video Neverinih performansi na „autobanu“. Jedan od komentara na njegovom ličnom profilu se ticao još jednog parametra: „Treba da uradite 0-400-0 km/h. Trebalo bi da ste sposobni da srušite vreme iz 2017! Mislim da će Rimac Nevera sve iznenaditi!“. Rimac je na to odgovorio: „Pratite sledeće nedelje“. Njegova rečenica sugeriše da vožnja samo što nije obavljena ili je možda do rušenja rekorda već došlo, budući da objava sledi uskoro.

Inače, prvobitni komentar se odnosi na Koenigsegg Ageru RS, kojoj je bilo potrebno 33,29 sekundi da iz stanja mirovanja dostigne 400 km/h a zatim se potpuno zaustavi. Rekord je postavljen 2017. na zatvorenoj sekciji Route 160 između Las Vegasa i Parampa, dugačkoj 17,7 kilometara. Samo mesec dana pre toga, Agera RS je  postavila vreme od 36,44 sekunde na bivšem vojnom aerodromu u Danskoj.

Ako Rimac Nevera postavi novo najbolje vreme, tu neće biti kraj, jer Koenigsegg radi na novom rekorderu. Radi se o modelu Jesko Absolut, koji je već najavljen kao najbrži automobil švedske marke ikada proiveden, što sugeriše da bi mogao da nadmaši 490 km/h Bugatti Chirona Super Sport.

Jesko Absolut će imati još veće karbon-keramičke kočnice od rivala iz Hrvatske, s diskovima prečnika 410 milimetara napred, odnosno 395 pozadi. Pored toga, Koenigsegg je mnogo lakši, budući da raspolaže masom od 1.390 kilograma, dok Rimčev pulen teži čak 2.300 kilograma.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime