Naslovna INFO INDUSTRIJA Honda obustavlja proizvodnju motornih kosilica u septembru

Honda obustavlja proizvodnju motornih kosilica u septembru

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Pored automobila i motocikala, Honda proizvodi benzinske kosilice i opremu kao što su generatori i motorizovani alati.

Ova oprema se svrstava među najbolje u industriji prema publikacijama koje se bave njenim testiranjem, kao što je to Pro Tool Reviews, koji redovno daje najviše ocene Hondinim samohodnim kosačicama po pitanju pouzdanosti i lakoće upotrebe. Međutim, tome će uskoro doći kraj, jer Honda sledeće godine napušta poslovanje u oblasti mehanizacije za održavanje travnjaka na benzinski pogon.

Prema nedavnom saopštenju za javnost, Honda je obavestila svoje prodavce motorizovane opreme u oktobru 2022. godine, da će prestati s proizvodnjom kosilica i drugih alata na benzinski pogon, od septembra 2023. U saopštenju, kompanija je navela sledeće: „Odluka o ukidanju proizvodnje kosilica je vođena tržišnim uslovima kao što su stroži ekološki propisi, promene preferencija kupaca i naš fokus na rastuće profitabilne proizvode u našem portfoliju.“

Honda je takođe saopštila da će nastaviti s prodajom ostatka svoje linije proizvoda za travnjake i bašte i motorizovane proizvode industrijskog tipa do 2024. godine, sve dok ne ponestane zaliha. Japanska kompanija se takođe obavezala da će nastaviti da pruža podršku u vidu usluga i operativnosti.

Iako Honda nije navela konkretne razloge, očigledno je da su tekući problemi u lancu snabdevanja i rast opreme za negu travnjaka na baterije uzeli danak kada je reč o njenoj diviziji motorizovanih alata. Takođe nije razvila opremu na baterije koja bi se takmičila s drugim proizvođačima kao što su Toro i Stihl i novopridošlima kao što su Ego i Greenworks. Ovaj pristup je sličan onom koji je zauzela Hondina automobilska divizija, koja je tek nedavno počela da planira da neke od svojih fabrika prebaci na proizvodnju električnih vozila.

Vreme će pokazati da li Honda potpuno napušta ovo tržište ili će izaći sa sopstvenom linijom električnih kosilica i električnih alata. Međutim, drugi brendovi koji koriste Hondine benzinske motore za kosilice i opremu kao što su generatori, nastaviće to da rade u doglednoj budućnosti. U međuvremenu, proizvodni pogoni poput onog u Svepsonvilu u Americi, preći će na proizvodnju terenskih vozila kao što su kvadovi i UTV-i.

Ljubitelji motorizovanih alata nadaju se da će Honda ostati na tržištu ili će se na kraju vratiti u nekom obliku. Pro Tool Reviews spekuliše u svom članku da će se kompanija na kraju vratiti s novom linijom proizvoda i nastaviti sa proizvodnjom visokokvalitetne, pouzdane opreme.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime