Naslovna AKTUELNO Aktuelni premijum performantni pneumatici “na crti” (VIDEO)

Aktuelni premijum performantni pneumatici “na crti” (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Performantni pneumatici Michelina, Goodyeara, Yokohame, Continentala, Hankooka i Bridgestonea, stali su jedni drugima „na crtu“ u okviru sveobuhvatnog uporednog testa.

Taman kada pomislite na Džonatan Benson iz Tire Reviewsa ne može temeljnije da odradi test pneumatika, njemu to ponovo pođe za rukom. Najnovije poređenje se tiče ultraperformantnih guma glavnih robnih marki, odnosno njihovog ponašanja na suvom i mokrom asfaltu. Ovoga puta su dugotrajnost i uticaj na životnu sredinu faktori u okviru ukupnog ocenjivanja.

Šest takmaca koji su se našli u uporednom testu uključuju Michelin Sport Pilot Sport 5, Bridgestone Potenzu, Continental PremiumContact 7, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6, Yokohamu Advan Sport V107 i Hankook Ventus S1 evo 3. Testno vozilo je kultni VW Golf GTI , a sve se dešava na lokaciji u Francuskoj, gde je trebalo da bude sunčano. Međutim, Benson se suočio s dosta padavina tokom nedelje testiranje, ali je ipak bilo dovoljno suvih perioda da bi se sakupila neophodna količina podataka. Ono što će neki primetiti je odsustvo Pirellija, koji nije prisutan iz „prostorno-vremenskih“ razloga, a treba imati u vidu da novi P Zero uskoro izlazi na tržište.

Kao i obično, iscrpno testiranje svake gume obavljeno je u različitim uslovima. Pored uobičajenog ispitavanja ponašanja pneumatika na vlažnom i suvom asfaltu, Benson je u jednačinu ubacio specifične temperature guma, staze i vode koja se našla na podlozi.

Neki opšti zaključak je da nema gubitnika u grupi; Benson je bio impresioniran svakom gumom. Ipak, neke su se pokazale nešto bolje od drugih u različitim segmentima. Naime, pet sekundi razdvaja najbržu (Bridgestone) od najsporije (Michelin) gume u vlažnim uslovima, ali Benson takođe primećuje da je „bridžstonka“ jogunasta i da je sklona preupravljanju. U slučaju kočenja na vlažnoj podlozi, Continental se pokazao boljim od ostalih. U suvim uslovima, razlika u kočenju između najperformantnije (Goodyear) i poslednjeplasirane (Yokohama) gume je iznosila samo dva odsto, dok su se u smislu brzog kruga sve gume našle u 1,5 sekundi, s tim što je „Yoko“ bila najbolja. Ono što je Benson primetio je da Yokohama „traži“ nešto višu temperaturu i tada funkcioniše „pun gas“.

U ovom testu je ispitivana i degradacija gume, a u tu svrhu, Benson se konsultovao s Dekrom, poznatom evropskom organizacijom za sveobuhatno testiranje proizvoda. Sve gume su korišćene u realnim uslovima i instalirane su u okviru flote automobila koji su voženi u konvoju na specifičnoj ruti. Gume su zatim rotirane između automobila kako bi se u obzir uzele moguće varijacije u okviru same postavke vozila. Zamenjeni su i vozači, a kroz korišćenje laserskih skenera, utvrđeno je da je Michelin ostvario najbolje rezultate. Ipak u ovom testiranju su primećene značajne razlike između najbolje i najlošije gume. Yokohama i Bridgestone su zauzele poslednja mesta, s razlikom od 33 odsto u odnosu na Pilot Sport 5.

Još jedno novo testiranje se odnosilo na ispitivanje uticaja na životnu sredinu. Ukratko, radi se o tome koliko čestica gume pneumatik oslobodi u prosečnim uslovima vožnje. Na tom planu, Michelin je ponovo bio najbolji sa 65,7 miligrama po pređenom kilometru. Naravno, u slučaju dinamičnije vožnje, ova brojka se rapidno podiže.

Kada se u jednačinu uključe sve brojke iz ispitivanja, Continental PremiumContact 7 pneumatik se našao na prvom mestu. S tim u vezi, Benson je takođe ponudio subjektivna mišljenja o drugim robnim markama, u zavisnosti od specifičnih stilova vožnje, a šta on misli, možete saznati iz priloženog videa.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime