Naslovna INFO 100 godina Lingotta: standard dizajna za budućnost brenda FIAT

100 godina Lingotta: standard dizajna za budućnost brenda FIAT

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

FIAT slavi 100. godišnjicu legendarne fabrike Lingotto: prošao je jedan vek od kada je ovo fundamentalno proizvodno postrojenje otvoreno 22. maja 1923., momentalno pozicionirajući tu lokaciju kao glavni centar italijanske industrije.

Čuvena zgrada sada ima novi život i svrhu, ali i dalje služi kao pokretač novih ideja i inspiracije.

Za FIAT, Lingotto je mesto gde se nasleđe susreće sa budućnošću. U svojim ranim danima, njegova legendarna struktura i karakteristike su bili manifest koji je zaista lansirao FIAT u 20. vek. Danas je ponovno manifest obnovljene vizije brenda u 21. veku.

U video snimku za proslavu godišnjice pod nazivom „Oblikovanje budućnosti“, Olivije Fransoa, izvršni direktor brenda FIAT i globalni direktor marketinga kompanije Stellantis, koristi priliku da najavi neke detalje automobila koji će početi da se pojavljuju na tržištu od 2024. godine. Tema inspiracije fabrikom Lingotto takođe jasno izražava cilj FIAT-a: da inspiriše promene i omogući održivu budućnost svima. Olivije Fransoa je rekao: „U FIAT-u smatramo da Lingotto i njegova staza predstavljaju tako važne simbole da zaslužuju da postanu standard dizajna. Njihove karakteristike su inspirisale dizajnere FIAT-a da iscrtaju linije budućih modela FIAT-a, od neverovatne staze na krovu, do rampe – što je bilo revolucionarno 1920-ih godina – koja je poput manifesta naše tradicionalne lakoće: manje materijala, više prostora, to je naša vizija dizajna enterijera. Ovalni oblik  vrta „La Pista 500“ inspirisao je nekoliko novih unutrašnjih karakteristika proizvoda, dok će fasada, sa svetlošću svojih prozora, takođe postati prepoznatljivi potpis budućih modela. Radujem se lansiranju tih modela za godinu dana inspirisanih fabrikom Lingotto.“

Ginevra Elkan, predsednica Pinacoteca Agnelli, izjavila je: „Danas je poseban dan: Lingotto je zvanično otvorio moj pradeda, pre tačno 100 godina. To je bio trenutak vredan ponosa: ogroman korak napred za FIAT i za italijansku industriju uopšte. Le Korbizje je nazvao to „jednim od najimpresivnijih prizora koje je industrija ikada ponudila“. Lingotto je bio simbol italijanske proizvodnje, obnove i transformacije i danas je pokretač novih ideja. Osamdesetih godina tražili smo novu svrhu, pa je moj deda odlučio da ga pretvori u ono što danas vidite: prodavnice, kancelarije, hotele i kulturu ispunjenu umetničkom misijom koncepta Pinacoteca Agnelli. Nedavno obnovljena kroz ambiciozan program izložbi i događaja, Pinakoteka je postala nova destinacija za raznoliku i mladu publiku. Zahvaljujući visećem vrtu na La Pista 500 sa spektakularnim umetničkim instalacijama, kao i Casa 500 i FIATCafé500, Pinacoteca Agnelli danas je jedan od najposećenijih muzeja u gradu.”

Zgrada Lingotto je pronašla novu svrhu tokom 80-ih godina kada je otvorena gradu Torinu, a kolekcija Đovanija i Marele Anjeli postala je njen simbolični centar. Danas otvaranje La Pista 500 ponovo povezuje javnost sa originalnim identitetom ovog posebnog mesta, spajajući prošlost sa novim, svežim i vitalnim korenima. 

La Pista 500 je najveći viseći vrt u Evropi, a Casa 500 – koja dočekuje posetioce zainteresovane za ikonu FIAT-a, umetnost, arhitekturu i prirodu – nije samo muzej: to je početak putovanja u budućnost. 

Kao originalni, simbolični dom FIAT-a tokom jednog veka, Lingotto se neprestano razvija i prilagođava modernom vremenu, baš kao i FIAT brend. Inovacija, pažnja posvećena detaljima i lakoća ostaju u osnovi budućih planova brenda, sa snažnim prioritetom stvarnih potreba kupaca u doba neprekidnih promena. 

Izvor: Stellantis

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime