Naslovna INFO Juventus seda u Jeep® Grand Cherokee 4xe

Juventus seda u Jeep® Grand Cherokee 4xe

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

U subotu, na Stadionu Alijanc u Torinu, u prisustvu Erika Laforža (Eric Laforge), direktora brenda Jeep® za prošireni region Evrope, i Novele Varci (Novella Varzi), direktorke brenda Jeep® za Italiju, isporučeni su modeli Jeep Grand Cherokee za igrače i osoblje Juventusa.

 „Jeep i Juventus su savršen spoj, kombinacija legendarnog brenda kao što je Jeep i legendarne ekipe poput Juventusa. Uspešno partnerstvo koje potpuno odražava vrednosti brenda Jeep: sloboda, avantura, autentičnost i strast. Ponosan sam što mogu da dostavim igračima Juventusa novi Jeep Grand Cherokee 4xe, legendarni model koji se ističe u kategoriji „velikih terenaca“ kao oličenje elegancije i tehnologije, uz savršenu ravnotežu između dinamike na putu i sposobnosti terenske vožnje. A sa uvođenjem 4xe, naše ekskluzivne verzije elektrifikacije 4×4 vozila, novi Grand Cherokee unapređuje legendarne terenske sposobnosti i jedinstveni genetski kod brenda Jeep,“ rekao je Erik Laforž.

Partnerstvo između brenda Jeep i fudbalskog kluba Juventus je desetogodišnja uspešna priča koja je započela u sezoni 2012-2013. zbog gajenja sličnih vrednosti. To je rezultiralo osvajanjem 18 trofeja uključujući Ligu, Kup Italije i Superkup Italije, i omogućilo je pisanje nezaboravnih poglavlja u istoriji italijanskog fudbala. Kada razmišljamo o brendu Jeep i timu Juventus, možemo samo da pomislimo na njihovu prepoznatljivu slavnu istoriju koja povećava njihovu privlačnost širom sveta.

Logo brenda Jeep® na dresu naglašava razloge za  put ka elektrifikaciji

Tokom poslednjih sezona, legendarni crno-beli dres je istakao potrebu za elektrifikacijom brenda Jeep: prvo sa oznakom „4xe“, novim 4×4 vozilom u Jeep stilu, zatim sa crnim slovima ukrašenim šarama munje, kako bi se naglasila evolucija brenda Jeep ka održivoj mobilnosti. Jeep ubrzava ovaj proces: lansiranje modela Renegade i Compass 4xe u 2020. godini pratila je verzija Wrangler 4xe u junu 2021. Danas, model Avenger – „Automobil godine“ 2023. – predstavlja prvi potpuno električni SUV, a Grand Cherokee 4xe upotpunjuje elektrifikovanu ponudu sa perjanicom brenda Jeep, kao prvim modelom koji je pre više od 30 godina doveo ideju „Premijum 4×4“ vozila na puteve i koji je dobio više nagrada od bilo kog SUV vozila ikada.

Jeep Grand Cherokee ukratko

Novi Jeep Grand Cherokee 4xe kombinuje napredni četvorocilindrični turbo motor zapremine 2,0 litara, dva visokonaponska elektromotora, snažan 8-brzinski automatski sistem prenosa TorqueFlite i dokazane 4×4 vučne sisteme brenda Jeep, sa snagom od 380 KS i obrtnim momentom od 637 Nm. Posebno, baterijski paket od 400 volti sastoji se od 96 litijum-jonskih ćelija i obezbeđuje do 48 km kombinovanog dometa isključivo na električni pogon (51 km u gradu), sa ukupnim dometom do 700 km.

Novi model postavlja nove standarde u pogledu izuzetnih performansi, udobnosti i funkcionalnosti, i dizajniran je i izgrađen da pruži još više funkcija koje su učinile ovaj Jeep SUV istinskom globalnom ikonom u premijum SUV segmentu.

  • Ekološki prihvatljiv pogonski sistem sa izuzetnim performansama, uz 4xe (PHEV) tehnologiju koja nudi električni domet u gradu do 51 km i kombinovanu autonomiju do 700 km. To je najodrživiji Grand Cherokee sa najboljim terenskim sposobnostima ikada, potvrđujući posvećenost brenda Jeep „slobodi bez emisija“. Nema kompromisa po pitanju performansi, sa ubrzanjem od 0 do 100 km/h za 6.3 sekunde.
  • Unapređene performanse – novi Trailhawk 4xe, najnapredniji terenski Grand Cherokee ikada, osvojio je stazu Rubikon u potpuno električnom režimu; novi mehanizam za otkačinjanje stabilizatora, ekskluzivan za ovu klasu, omogućava bolju fleksibilnost i vuču na stenovitom terenu i neravnim površinama.
  • Unapređena tehnologija – Uconnect™ 5 sa inovativnim ekranom za suvozača u ovom segmentu, novim sistemom za zabavu visoke definicije za zadnja sedišta sa sistemom aktivne asistencije pri vožnji.
  • Poboljšan prostor i svestranost – novi Jeep Grand Cherokee 4xe pruža izvanredan nivo udobnosti i prostranosti, sa dovoljno mesta da se golf oprema postavi bočno u prtljažniku.
  • Veća inovativnost u karakteristikama – sa potpuno novom arhitekturom, obnovljenim spoljašnjim dizajnom, novim enterijerom sa ekranom za suvozača, nezavisnim prednjim i zadnjim vešanjem i ekskluzivnim Quadra-Lift vazdušnim vešanjem sa adaptivnim elektronskim prigušivanjem.
  • Još više izrade svetske klase- ponuda obuhvata paket Summit Reserve sa enterijerom od Palermo kože, pravim drvenim detaljima i McIntosh audio sistemom od 950 vati sa 19 zvučnika.
  • Poboljšana bezbednost – sa preko 110 naprednih sigurnosnih karakteristika, uključujući autonomnu asistenciju pri vožnji drugog nivoa, sistem sa panoramskom kamerom od 360 stepeni i kamerom sa noćnim režimom

Potpuno redizajnirana arhitektura kombinuje se sa aerodinamičnim stilom kako bi pružila bolje performanse i veću sigurnost i pouzdanost, istovremeno smanjujući težinu, buku i vibracije vozila. Dizajniran sa najvišim nivoima sigurnosti, udobnosti i praktičnosti, novi Jeep® Grand Cherokee 4xe je opremljen najnovijom tehnologijom i karakteristikama, čime se izdvaja u segmentu velikih SUV vozila.

Izvor: Stellantis

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime