Naslovna INFO Porsche 718 Boxster na testu “severnog jelena” (VIDEO)

Porsche 718 Boxster na testu “severnog jelena” (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Konačno, možemo da dobijemo uvid u to do koje mere jedan sportski automobil s pedigreom, može bolje da odradi test izbegavanja prepreke na putu u odnosu na konvencionalan automobil.

Novi video Teknikens Världa demonstrira koliko je oštro upravljanje Porschea 718 Spyder.

Zapravo, radi se o 718 Boxsteru „25 Years“, odnosno specijalnoj ediciji koja je dostupna u GT Silver koloritu, s bočnim usisnicima i posebnim naplacima. Što se unutrašnjosti tiče, tu je bordo tapacirung i koža koja prekriva armaturnu tablu i centralnu konzolu, između ostalog.

Bokser motor radne zapremine 4,0 litra dolazi u GTS trimu i isporučuje 400 ks. Kupci mogu da biraju između manuelnog i automatskog menjača s dvostrukom spojnicom. Do „stotke“ ubrzava za samo 4,2 sekunde kada su u igri PDK i „launch control“ sistem.

Teknikens Värld testira vozila blizu maksimalne bruto težine, a da bi prošao test, automobil treba uspešno da prođe čunjeve pri brzini od 72 km/h. Boxster naravno nije imao problem s tim. Inicijalni ispit je prošao pri 75 km/h, a test vozači su primetili da je „potpuno izbalansiran“ i da pruža obilje prijanjanja.

Najviša brzina pri kojoj je test izveden uspešno iznosila je 79 km/h. Pri ovoj brzini došlo je do blagog podupravljanja u srednjoj sekciji, ali je Boxster i dalje bio pod potpunom kontrolom.

718 Boxster Spyder RS je Porscheova „labudova pesma“ motorima s unutrašnjim sagorevanjem kada je ovaj model u pitanju. Dobio je 4,0-litarski, šestocilindarski bokser motor iz 911 GT3, u kojem ova jedinica isporučuje 500 ks, obezbeđujući sprint do „stotke“ za 3,4 sekunde.

Naredni Boxster će biti elektromobil, koji će s prodajom krenuti 2025., a već sada je u razvoju. Počivaće na namenskoj EV platformi, dok detalji u vezi s pogonskim sklopom još uvek nisu poznati. Isto važi i za Cayman kupe.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime