Naslovna INFO DOMAĆE VESTI Institutu za mentalno zdravlje uručen Volkswagen Transporter

Institutu za mentalno zdravlje uručen Volkswagen Transporter

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Kompanija Porsche Srbija i Crna Gora kontinuirano sprovodi aktivnosti koje su usmerene na  jedan od osnovnih principa Volkswagen Grupe – preuzimanje odgovornosti za okruženje i društvo u celini. 

Duboko pogođeni tragedijom koja je zadesila OŠ „Vladislav Ribnikar“, kompanija Porsche Srbija  i Crna Gora iskreno saoseća sa porodicama ubijene dece, njihovim drugarima, nastavnicima i  društvom u celini. Ovaj događaj nam pokazuje koliko je važno mentalno zdravlje i rad stručnih  lica uglednih ustanova poput Instituta za mentalno zdravlje. 

Insitut za mentalno zdravlje intenzivno radi sa velikim brojem škola u Beogradu i drugim  gradovima u Srbiji, gde zaposleni Instituta zajedno sa eksternim psiholozima, psihijatrima i drugim medicinskim i nemedicinskim osobljem pružaju pomoć svima koji je zatraže i onima  kojima je potrebna. U narednom periodu Institut će da pruža neposrednu psihosocijalnu  podršku učenicima iz 1.800 škola u Srbiji. Porsche Srbija i Crna Gora, kao društveno odgovorna  kompanija koja se bavi mobilnošću i koja ima za cilj da doprinese lakšoj, boljoj i sigurnijoj  mobilnosti, predala je Institutu Volkswagen Transporter Kombi na korišćenje, čime će stručnom  timu Instituta za mentalno zdravlje da olakša putovanja do dece i omladine kojima je potreban razgovor.  

,,Mišljenja smo da Insitut za mentalno zdravlje, zbog delatnosti kojom se bavi, zauzima veoma  značajno mesto u društvu, da je prioritet njeno nesmetano funkcionisanje i mogućnost da ispuni  svoje ciljeve. Iz tog razloga smo odlučili da im pomognemo i omogućimo lakšu mobilnost.  Odlučili smo da Institutu na raspolaganje stavimo vozilo Volkswagen Transporter Kombi sa devet sedišta, da pokrijemo troškove registracije, kasko osiguranja, servisiranja i svih 

eventualnih popravki. Verujemo da na ovaj način dajemo svoj skromni doprinos i da neposredno  podstičemo i druge kompanije da se pridruže i pomognu koliko mogu institucijama poput ove“,  izjavio je Miloš Vujanović, generalni direktor kompanije Porsche Srbija i Crna Gora.  

Izvor: Porsche SCG

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime