Naslovna AKTUELNO Zeekr otvorio knjigu porudžbina u Švedskoj i Holandiji za svoja dva modela

Zeekr otvorio knjigu porudžbina u Švedskoj i Holandiji za svoja dva modela

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Zeekr, Geelyjeva marka električnih automobila, saopštila je da su dva njena premijum modela dostupna za pretporudžbine u Holandiji i Švedskoj.

Na ovaj način, Zeekr se pridružio rastućem broju kineskih proizvođača električnih automobila koji su lansirali svoje modele u Evropi.

Isporuke za Zeekr 001 limuzinu i Zeekr X krosover, započeće u jesen, kažu iz kompanije. Što se cena tiče, Zeekr 01 startuje od 59.490 evra, uključujući takse, dok za Zeekr X treba izdvojiti najmanje 44.990 evra.

Prilikom događaja održanog u Geteborgu, Spiros Fotinos, šef Zeekrovog evropskog ogranka, rekao je da su Švedska i Holandija uznapredovale u prodaji električnih vozila, što kompaniji omogućava da oslušne šta potrošači imaju da kažu, pre nego što uđe na druga evropska tržišta.

U Zeekru očekuju da će lansirati svoja vozila u Danskoj, Nemačkoj, Francuskoj i Norveškoj u 2024.

„Naš plan je zaključno s 2026. pokrijemo veći deo zapadne Evrope“, rekao je on za Rojters. „Imamo nekoliko drugih modela u planu, koje ćete imati prilike da vidite u godinama pred nama, a naš cilj je naravno da budemo prisutni u važnim segmentima na evropskom tržištu.“

Drugi kineski proizvođači elektromobila, uključujući BYD, Xpeng i Aiways, već su pokrenuli prodaju u Evropi, nameravajući da zauzmu tržište u vreme kada električni automobili predstavljaju novinu za brojne potrošače.

S druge strane, evropski proizvođači se suočavaju s dvostrukom pretnjom u vidu pada prodaje njihovih vozila u Kini, gde lokalne kompanije preuzimaju sve veći tržišni udeo, kao i rastom prodaje uvoznih automobila iz Kine, koje proizvode kineske i zapadne firme.

Zeekr će otvoriti premijum salone u Stokholmu i Amsterdamu do kraja ove godine, ali će bez obzira na to težiti pre svega prodaji preko interneta, koja ima prednost u odnosu na dilersku mrežu.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime