Naslovna INFO TJUNING Lada Niva s Toyotinim V8 motorom (VIDEO)

Lada Niva s Toyotinim V8 motorom (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Lada Niva je debitovala davne 1977., kada je lansirana kao „Renault 5 na šasiji Land Rovera“.

Sovjetska Rusija je želela da razvije robusniji automobil pogodan za vožnju u ruralnim krajevima, a rezultat se ogledao u krosoveru u hečbek stilu sa solidnim terenskim sposobnostima.

Tokom narednih dekada uvedene su brojne izmene, ali u suštini, Niva se i dalje prodaje u Rusiji u velikoj meri neizmenjenoj formi u odnosu na originalni model. Ipak, za jednog „off-road“ entuzijastu, fabrički kvaliteti Nive nisu bili dovoljni za odgovarajuće savladavanje dina, tako da je on svoj automobil temeljno modifikovao.

U video klipu možemo da se upoznamo s Andrisom iz Južne Afrike i njegovom Nivom. Mali ruski terenac nikada nije bio posebno popularan u toj zemlji, ali je osamdesetih i devedesetih Lada tamo izvozila Nivu, gde se prodavalo nekoliko različitih verzija. Ova vozila je teško pronaći na tržištu polovnjaka, a ono što je još važnije, postalo je veoma teško doći do rezervnih delova. Pa, najbolji momenat da se ispod haube smesti novi motor.

Andris je želeo da originalni četvorocilindarski benzinac zameni većim i pouzdanijim motorom. Izbor je pao na 4,0-litarski V8 s cilindarskim redovima pod 90 stepeni iz prve generacije Lexusa LS. Možda se ne radi o najmoćnijem osmocilindrašu, ali je definitivno jedan od najpouzdanijih ikada konstruisanih. U ranim danima proizvodnje, izlazna snaga je iznosila 260 konja, ali vlasnik Lade kaže da je ona sada nešto niža. Što je još važnije, možete biti u „crvenoj“ zoni gotovo non-stop, bez bojazni da će doći do pregrevanja ili otkazivanja.

Neko će se pitati, pa zašto nema više snage na raspolaganju? Odgovor je jednostavan – teško je naći menjač i diferencijal koji „paše“ Lexusovom V8 motoru, a da može da se nosi s više snage. Umesto toga, Andris je odlučio da modifikuje ogibljenje i učini vozilo ne bržim, već sposobnijim za vožnju po blatu i pesku. U kombinaciji s podignutim sistemom oslanjanja i Maxxis terenskim pneumaticima, ova Niva se pretvorila u pravog terenskog monstruma, sposobnog za prelazak svih vrsta terena.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime