Naslovna ECO2 Premijera: Lexus RX 450h+ “plug-in” hibrid

Premijera: Lexus RX 450h+ “plug-in” hibrid

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Peta generacija Lexusa RX debitovala je u maju prošle godine, kada je japanski proizvođač obelodanio detalje u vezi s tri od četiri pogonska sklopa.

Za modelnu 2024. godinu, premijum SUV konačno dobija i „plug-in“ hibridni sistem, koji je drugi po snazi po pitanju ponude.

RX 450h+ deli svoju PHEV postavku s „plug-in“ hibridnim NX-om, što znači da se ispod haube nalazi 2,5-litarski redni četvorocilindraš, koji uživa u podršci dva elektromotora i paketa litijum-jonskih baterija. Ova kombinacija generiše maksimalnu snagu od 309 ks (227 kW), što luksuznom krosoveru obezbeđuje sprint do stotke za oko 6,5 sekundi. U isto vreme, maksimalna brzina je ograničena na 200 km/h, dok se čisto na električni pogon može preći 56 kilometara.

Lexus objašnjava da je njegov hibridni SUV standardno opremljen kablom za punjenje nivoa 1 za priključke od 120 V, dok pod maksimalnih 240 V „pod idealnim uslovima“ RX 450h+ može da se u potpunosti napuni za oko dva i po sata, sa 6,6-kilovatnim punjačem. Treba istaći da se snaga distribuira na sve točkove.

Novi RX 450h+ će biti dostupan u osam boja karoserije (Eminent biserno bela, Cloudburst siva, Iridium, Caviar, Matador liskunsko crvena, Crest bakarna, Nori biserno zelena i Nightfall liskunsko crna), uz standardne naplatke od 21 i 20 cola. Takođe, deo standardne opreme su stavke enterijera, kao što su elektropodesiva sedišta s funkcijama ventilacije i grejanja, ambijentalno osvetljenje, grejani obruč volana, panoramski stakleni krov i Mark Levinson premijum audio sistem s 21 zvučnikom.

Naravno, sva ta primamljiva tehnologija dolazi s izvesnom cenom, tako da je za očekivati nešto „jaču cifru” za ovaj model.

Izvor: EcoDrive

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime