Naslovna ECO2 Saradnja između Volkswagena i Hyundai Mobisa

Saradnja između Volkswagena i Hyundai Mobisa

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Južnokorejski proizvođač je najavio posao velikog obima, vezan za snabdevanje komponentama za električna vozila.

Hyundai Mobis (deo Hyundai Motor grupacije), objavio je da je uspešno obezbedio veliki ugovor s Volkswagenom AG, vezan za nabavku komponenti za elektromobile.

Ugovor se posebno odnosi na „sklop baterijskog sistema“ (BSA), koji Hyundai Mobis opisuje kao „kompletan proizvod koji kombinuje baterijski paket sa sistemom menadžmenta baterije (BMS) i drugim komponentama, da bi obezbedio bezbedno i efikasno funkcionisanje baterije u električnom vozilu“.

Po južnokorejskom snabdevaču, njegov BSA će biti integrisan u Volkswagenovu platfomu električnih vozila nove generacije. Štaviše, Hyundai Mobis će podići novi proizvodni pogon u Španiji, blizu fabrike svog klijenta.

Nema dodatnih detalja, ali sve zvuči kao da je Volkswagen grupacija odlučila da konkretizuje izvor BSA (u suštini baterijskih paketa) za svoja buduća čisto električna vozila (kao što je Volkswagen ID.2), bazirana na MEB Entry platformi, od Hyundai Mobisa. Dakle, nemačka kompanija odustaje od proizvodnje unutar kuće. Ulazni elektromobili grupacije marki Volkswagen, Škoda i Seat/Cupra, već izvesno vreme se povezuju s proizvodnjom u Španiji, s tim što je početak zakazan za 2025.

Ovo su veoma interesantne vesti i u isto vreme pomalo iznenađujuće, jer se na velike proizvođače originalne opreme, kao što su Volkswagen grupacija i Hyundai Motor, obično gleda kao na oštre konkurente. S druge strane, nakon nedavnog formiranja partnerstva između Audija i SAIC-a u Kini i kupovine pet odsto udela u Xpengu od strane Volkswagena, da li bilo šta uopšte može da bude iznenađujuće?

Teško je biti kategoričan u ovom slučaju, ali čini se da Volkswagen grupacija prilagođava svoju strategiju elektrifikacije, s potencijalno više spoljnih izvora. Može se diskutovati da li se prvenstveno radi o potrebi (tehnološkoj ili finansijskoj), ili čistoj mogućnosti. U julu, šef marke Volkswagen, Tomas Šefer, navodno je rekao tokom internog mitinga da je „krov u plamenu“.

Bilo kako bilo, Hyundai Mobis je ovde veliki dobitnik, budući da trenutno ubrzano širom sveta širi svoje proizvodne kapacitete vezane za BSA, uključujući i SAD.

„Mobis planira da uspostavi novu proizvodnu bazu blizu fabrike automobila u Španiji radi snabdevanja sklopovima baterijskih sistema, nakon dobijanja odobrenja odbora tokom ove godine. Trenutno, Mobis operiše s proizvodnim linijama BSA u Koreji i Češkoj Republici, s novim čvorištima za električne automobile koji će biti izgrađeni u SAD i Indoneziji. Mobis je poznat po svom portfoliju baterijskih sisema, koji mogu biti instalirani u sve tipove „zelenih“ vozila, pod imenom xEV, uključujući hibride i čisto elektirčna vozila.“

Globalna ekspanzija elektrifikacije Hyundai Mobisa

Kompanija je takođe istakla da „očekuje dodatne porudžbine komponenti za električne automobile na globalnom tržištu“, tako da ne bi bilo čudno da vidimo i neke druge velike proizvođače originalne opreme u potrazi za EV komponentama iz južnokorejske grupacije.

Izvor: EcoDrive

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime