Naslovna INFO Alfa Romeo planira da sruši svoj proizvodni rekord 2025.

Alfa Romeo planira da sruši svoj proizvodni rekord 2025.

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Kultna italijanska marka juri za profitom, ne prodajnim obimom.

Ako kažemo da Giulia i Stelvio nisu u potpunosti ispunili očekivanja Alfe Romeo po pitanju prodaje, nećemo pogrešiti, budući da je nekadašnja matična kompanija, Fiat Chrysler Automobiles, uložila oko milijardu dolara u Giorgio platformu.

Nakon što su MiTo, Giulietta i 4C otišli sa scene, italijanskom proizvođaču su preko potrebni novi, sveži proizvodi za podmlađivanje ponude. Srećom, Tonale je dobro započeo priču, i to do te mere da je Alfa već sada profitabilna.

Generalni direktor italijanske kompanije, Žan-Filip Imparato, rekao je da Alfa Romeo već sada zarađuje više novca nego što troši po proizvedenom automobilu, dodajući da je budućnost svetla. On procenjuje da bi godišnje isporuke mogle dostići čak 90.000 jedinica u 2023., da bi se značajno povećale do sredine ove dekade.

Imparato projektuje da će Alfa Romeo oboriti svoj prodajni rekord 2025. godine, što zvuči prilično ambiciozno, budući da on trenutno iznosi 223.643 jedinice, postignut daleke 1990., kada je ponuda italijanske marke bila znatno raznovrsnija nego danas. Ipak, treba imati u vidu da će Alfina porodica biti brojnija za jednog člana 2024. godine, jer će biti lansiran mali krosover, pozicioniran ispod Tonalea.

Srodan s Fiatom 600 i Jeep Avengerom, novi krosover iz B segmenta će biti prvi Alfin model s čisto električnim pogonom. Zapravo, tehnički drugi, ako u obzir uzmemo da superautomobil 33 Stradale takođe ima EV opciju. Motori SUS će verovatno i dalje biti u igri, uzimajući u obzir da su sestrinski modeli takođe dostupni s blago hibridnim benzinskim pogonskim sklopovima.

Imparato je istakao da Alfa Romeo ne juri za obimom poslovanja, jer daje prednost profitnim maržama, za koje se nada da će dostići najmanje 10 osto. On je dodao da bi zdrav novčani tok stvorio nove mogućnosti za dodatne modele. S tim na umu, šef italijanskog proizvođača automobila je sugerisao da je oživljavanje Giuliette moguće na dugoročnom planu, nakon penzionisanja kompaktnog hečbeka krajem 2020.

Budući da se nalazi pod ogromnim Stellantisovim korporativnim krovom, Alfa Romeo ima sredstava da povrati svoju nekadašnju slavu i počne da hvata priključak s nemačkim premijum brendovima. Već je potvrđeno da će Giulia i Stelvio sledeće generacije preći na čisto električni pogon, dok su veći modeli fokusirani na američko tržište, predviđeni za drugu polovinu dekade.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime