Naslovna INFO BMW M3 CS Touring pristiže 2025. s 550 ks

BMW M3 CS Touring pristiže 2025. s 550 ks

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Redni, 3,0-litarski S58 šestocilindraš će pozajmiti od M3 CS-a.

S M3 Touringom, BMW je ispunio san mnogih, koji maštaju o relativno malom i moćnom karavanu, koji može da se koristi kao porodično vozilo, ali i za zabavu na trkačkoj stazi.

Ukoliko ste u potrazi za još snažnijim M3 s produženim krovom, Bavarci će vam po svemu sudeći uslišiti želje, jer novi izveštaj sugeriše da je u pripremi M3 CS Touring!

Na BMW Blogu kažu da je „friziranom“ karavanu već dato zeleno svetlo za proizvodnju, tako da bi u punom sjaju trebalo da ga vidimo 2025. Posedovaće ista unapređenja kao i M3 CS limuzina, uključujući 3,0-litarski S58 twin-turbo agregat s 550 ks i 650 Nm.

Po preliminarnim informacijama, M3 CS Touring će takođe dobiti i detalje od ugljeničnih vlakana na „anfasu“, novi zadnji difuzor i zadnji spojler. Smanjenje mase će biti minimalno, uporedivo s onim od tridesetak kilograma u slučaju M3 CS limuzine, koliko je „kalirala“ u poređenju s M3 Competitionom xDrive. Kada smo već kod pogona na sve točkove, za očekivati je da ga usvoji i performantni karavan. Menjač je naravno osmostepeni automatski.

BMW takođe radi na još jednom članu CS porodice, koji će biti komplementaran s M3 CS limuzinom i potencijalnim M3 CS Touringom. Naime, očekuje se da će M4 CS biti pozicioniran između regularnog M4 i „hardore“ M4 CSL-a, s istim šestocilindarskim motorom. Unapređenja na planu spoljašnjosti i laka dijeta će takođe biti deo CS paketa.

Što se M3 CS Touringa tiče, očekuje se da bude dostupan u ograničenoj seriji. Ukoliko podatke koje je objavio BMW Blog uzmemo kao verodostojne, reč je o manje od 2.000 jedinica koje će biti isporučene na globalnom planu.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime