Naslovna ECO2 Opel Corsa Electric od sada snažnija i naprednija

Opel Corsa Electric od sada snažnija i naprednija

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Opel je predstavio osveženu Corsu, uz čisto električnu Corsa Electric varijantu, a prvu vožnju smo obavili u Riselshajmu.

Restilizovani model krasi aktuelni dizajnerski jezik nemačke marke, tako da izgleda kao umanjena Astra Electric, s tim što je ažuriran enterijer, uz prisustvo više naprednih tehnologija.

Spolja gledano, Corsa Electric za 2024. profitira na Opel Vizor „anfasu“, koji je integrisan u prednju masku, LED IntelliLux farovima s po sedam elemenata u svakom kućištu (ranije četiri), i čuvenom „munjom“ u sredini. Pored toga, farovi i odbojnik su redizajnirani u cilju više sportskog izraza. Pozadi, jedinu vidljivu promenu čini natpis „Corsa“ na zadnjim vratima.

Što se drugih novih detalja tiče, oni uključuju crni krov (u zavisnosti od nivoa opreme), Grafik Grey (siva) boja karoserije i Opelov logo u crnom ili mat satenskom finišu.

Enterijer je u velikoj meri prenesen iz modela pre restilizacije kada je o vizuelnom aspektu reč, s tim što se ažuriranja odnose na novu šaru tapacirunga sedišta, ručicu menjača i dizajn volana.

Glavni hit je opcioni, potpuno digitalni kokpit, baziran na Snapdragon Cockpit Platformi Qualcomm Techologiesa, koji donosi 10-inčnu jedinicu, koja nudi informacije u preglednijoj postavci. Novi interfejs donosi poboljšanu grafiku, multimediju i dozu veštačke inteligencije.

Što se drugih karakteristika tiče, one uključuju digitalnu povezanost navigacionog sistema, „Hey Opel“ glasovno komandovanje i ažuriranja „putem etra“. Pored toga, bežične Apple CarPlay i Android Auto funkcije su standardne po prvi put u Corsi. Nova, panoramska zadnja kamera visoke rezolucije, takođe je u igri.

Opel Corsa Electric za 2024. je prošla kroz revidiranje i na planu pogonskih sklopova, usvajajući najnoviju jednomotornu postavku, koja je nedavno uvedena i u druge Stellantisove proizvode, uključujući Opel Mokku Electric i Peugeot e-2008.

Moćniji električni pogonski sklop pre svega može da se zahvali unapređenoj litijum-jonskoj bateriji kapaciteta 54 kWh, koja produžava domet na 402 kilometara po WLTP ciklusu.

Kupci će moći da biraju između dve pogonske opcije, jedne sa 134 ks i dometom od 357 kilometara, odnosno 156 ks i autonomijom od 402 kilometra. Obe varijante nude maksimalni obrtni moment od 260 Nm, s tim što u zavisnosti od režima vožnje (Eco, Normal i Sport), on može da se spusti na 180, odnosno 220 Nm.

Kada je u pitanju punjenje baterije, Opel tvrdi da od 20 do 80 odsto kapaciteta može da se napuni za samo 30 minuta. Prve isporuke kupcima počinju u četvrtom tromesečju 2023.

Pored upoznavanja s novom Corsom Electric, imali smo priliku da uživamo u vožnji reli trkača u čisto električnom izdanju, na posebno predviđenom poligonu, i to uz majstorije profesionalnih vozača, Tima Šulca i Kristijana Lemkea. Više o ovom događaju možete pogledati u našoj emisiji, koja će se emitovati u nedelju u 16.30h na B92.

Pavle Barta

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime