Naslovna INFO Koenigsegg Jesko oborio rekord staze a da se nije ni “potrudio” (VIDEO)

Koenigsegg Jesko oborio rekord staze a da se nije ni “potrudio” (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Jesko u „Attack“ paketu opreme je prava „aždaja“ na stazi, što se da primetiti iz priloženog videa.

Koenigseggov snagator je jedan od najekstremnijih automobila koji imaju dozvolu da se nađu u redovnom saobraćaju. Pored neverovatne aerodinamike, tu su i sofisticirani sedmostepeni menjač i do 1.600 ks na talonu. Samim tim, ne iznenađuje obaranje rekorda na lokalnoj trkačkoj stazi u Švedskoj.

Koenigsegg je objavio video snimljen iz kabine Jeska, tokom brzog kruga na Gotland Ringu, stazi lociranoj na ostrvu Gotland u Švedskoj, udaljenoj osam sati vožnje i prebacivanja feribotom od sedišta Koenigsegga.

S fabričkim vozačem Niklasom Liljom za volanom, Jesko je postigao vreme od 2:56,97, što je gotovo osam sekundi brže od bivšeg rekordera, Porschea 911 GT3 RS MR (3:04,83).

Video nam pruža tri različita ugla gledanja iz kabine, uključujući i kameru postavljenu na Liljinoj kacigi. Brutalna snaga kojom Jesko raspolaže omogućila je dostizanje 288 km/h na povratnom pravcu.

Po švedskom proizvođaču, primerak u klipu je u „Attack“ specifikacijama, što znači da je opremljen aerodinamičkim dodacima kreiranim za što bolje prijanjanje u krivinama, za razliku od „Absolut“ paketa, koji prioritet stavlja na stabilnosti i elimisanju otpora vazduha, u cilju ostvarivanja što veće brzine. Koenigsegg takođe kaže da je automobil koristio gorivo koje je ekvivalentno 93-oktanskom benzinu a ne E85, što znači da je raspolagao snagom manjom od maksimalne.

Ono što je još neverovatnije, što je sugerisao Lilja, je da je iskoristio „oko 90 odsto potencijala“ automobila, jer je vozilo bilo tu iz razloga testiranja i marketinga, ne i postavljanja rekorda. Drugim rečima, Koenigsegg je „slučajno“ postavio rekord tokom rutinskog brzog kruga i verovatno bi ostvario još bolje vreme da je tim to želeo.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime