Naslovna ECO2 Japansko automobilsko čudo!

Japansko automobilsko čudo!

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Japanski THK je izdao tizere svog prvog automobila, koji ukazuje na buduća unapređenja u oblasti električnih automobila.

Reč je zapravo o tehnološkoj robnoj marki, fokusiranoj na razvoj i proizvodnju komponenti, koja je sada predstavila svoj prvi potpuno funkcionalan prototip električnog automobila – LSR-05.

Ovo vozilo demonstrira čitav niz novorazvijenih tehnologija, kao što su motori u točkovima i bežično punjenje, pri čemu je nešto slično potonjoj predstavio korejski Hyundai/Kia konglomerat.

Novi automobil, nazvan LSR-05, kreiran je u saradnji s renomiranim dizajnerom automobila i bivšim Nissanovim višim potpredsednikom, Širom Nakamurom, i dolazi u kupe krosover karoserijskoj konfiguraciji s četiri sedišta. Poseduje sistem upravljanja na sve točkove, koji uključuje tandem elektromotora s varijabilnim fluksom u zadnjim točkovima od po 93 kW, i jedan elektromotor na prednjoj osovini od 22 kW.

LSR-05 takođe poseduje sistem koji se zove „Aktivno ogibljenje za kontrolu nivelacije“ (ALCS), koji automatski prilagođava visinu automobila u zavisnosti od njegove brzine kretanja i zvuči veoma slično tipu tehnologije koji se već široko primenjuje u automobilskoj industriji.

ALCS zatim radi u tandemu s THK-ovom elektronski kontrolisanom „aktivnom amortizacionom cevi s MR tečnošću“, koja koristi kuglične zavrtnje radi apsorpcije i prigušivanja vertikalnog kretanja karoserije, kako bi se kreirala neprimetnija reakcija na naginjanje.

LSR-05 poseduje još jedan zanimljiv sistem, nazvan „dinamički bežični prenos snage“, koji omogućava „beskontaktno“ prebacivanje snage između pogonskih jedinica radi poboljšanja efikasnosti.

Generalni direktor i predsednik THK-a, Akihiro Teramački, rekao je sledeće: „LSR-05 predstavlja perspektivu THK-a kada je reč o budućnosti mobilnosti. Napravili smo ovo vozilo kao platformu, da pokažemo vrednost THK-ovih inovacija i na koji način možemo da ubrzamo razvoj tehnologija za vozila sledeće generacije.“

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime