Naslovna ECO2 Novi električni Opel SUV će se zvati Frontera

Novi električni Opel SUV će se zvati Frontera

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Opel je najavio povratak imena Frontera tokom 2024. Ime će se vratiti na potpuno novi SUV model.

Nova Frontera, koja će biti predstavljena kasnije ove godine, biće zabavan automobil sa pametnim funkcionalnim karakteristikama. Takođe će prikazati novu robusnu interpretaciju Opelove odvažne i čiste filozofije dizajna i biti prvi serijski automobil nemačkog brenda koji će nositi novi Opel „Blitz“ amblem. Nova Frontera će biti dostupna kao potpuno električno vozilo od samog početka.

Opel CEO Florian Huettl: “Naziv „Frontera“ je idealno prilagođen našem novom uzbudljivom SUV modelu. Imaće samouveren karakter i biti pozicioniran u samoj srži tržišta.” 

Nova Opel Frontera će doći sa visokim nivoom prostora i svestranosti i tako će se svideti kupcima sa aktivnim životnim stilom i velikim porodicama. Novi model će takođe nastaviti Opelovu dugogodišnju tradiciju pružanja pristupačne mobilnosti širokom spektru kupaca tako što će se nuditi po atraktivnoj ceni. 

Dolazak potpuno električne varijante nove Frontere, zajedno sa lansiranjem potpuno električne verzije sledeće generacije Grandlanda koja je takođe planirana za ovu godinu, označiće važnu prekretnicu u tranziciji brenda ka potpuno električnom brendu. Opel će tada ponuditi najmanje jednu električnu varijantu svakog modela automobila.

Široka paleta Opelovih modela sa električnim baterijama danas se već proteže od modela Rocks Electric, Corsa Electric, Mokka Electric, Astre Electric i Astre Sports Tourer Electric, do novih Combo Electric i Zafira Electric putničkih modela. Pored toga, potpuno električne verzije čitavog portfolija komercijalnih vozila već su dostupne danas – uključujući novi Combo Electric, novi Vivaro Electric i novi Movano Electric.

Opel će u narednim nedeljama otkriti prve slike nove Frontere zajedno sa detaljnijim informacijama o novom modelu.

Izvor: Stellantis

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime