Naslovna INFO Novi Audi A5, Q5, i A6 e-tron pristižu ove godine

Novi Audi A5, Q5, i A6 e-tron pristižu ove godine

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Više od 20 novih modela iz Ingolštata će pristići do kraja 2025.

Tek je mart, a Audi je već predstavio nekoliko novih proizvoda. Započeo je s ažuriranim Q7 krajem januara, pre nego što je pristigao RS6 Avant GT početkom februara.

Revidirani S3 debitovao je nekoliko dana kasnije, da bi usledila restilizacija regularnog modela prošle nedelje. Prvi u istoriji Q6 e-tron, pridružio se gami pre nekoliko dana. Međutim, još mnogo toga tek treba da pristigne.

Audi Report 2023 dokument na 154 strane uključuje više od 20 novih proizvoda koji će se pojaviti na tržištu do kraja sledeće godine. Kolo vodi A6 e-tron, koji pristiže  u mesecima koji slede kao čisto električni model baziran na Premium Platform Electric arhitekturi. PPE hardver je razvijen u saradnji s Porscheom, a na njoj već počivaju Q6 e-tron i Macan. Novi A6 e-tron će se prodavati kao limuzina (mada se tehnički radi o hečbeku s petoro vrata) i karavan.

U drugoj polovini godine, Audi će skinuti veo s nove generacije A5 i Q5. Ovi modeli će biti zasnovani na Premium Platform Combustion (PPC) platformi, koja će biti evolucija postojeće MLB arhitekture VW grupacije. Nemački luksuzni brend ne spominje uopšte A4, a razlog je taj što on „odlazi“.

Naime, A4 kakav poznajemo danas postaće A5, ostavljajući prostor u portfoliju za budući, čisto električni A4 e-tron. Audi ne spominje da li će biti još neke limuzine u ponudi u ovom segmentu (s motorom SUS) ili će A5 Sportback zameniti A4 limuzinu. Špijunske fotografije su obelodanile da će karavan doživeti još jednu generaciju, tako da ćemo imati A5/S5/RS5 modele u ponudi pored Sportbacka.

Automobilski paparaci nisu spazili bilo kakve prototipove A5 kupea ili kabrioleta, ali postoji nada da su modeli s dvoje vrata u planu. S tim u vezi, ovaj segment se smanjuje, što je razlog zašto je Mercedes ukinuo C i E klasu u kupe varijanti, kao i ekvivalentne kabriolete, kreirajući CLE.

Q5 će ući u svoju treću generaciju 2024., a kao i budući A5, dobija novu porodicu „visokoefikasnih“ motora s „plug-in“ hibridnim pogonom. Ovde se radi o poslednjem Audijevom iskoraku u okviru tehnologije motora s unutrašnjim sagorevanjem, budući da marka „četiri prstena“ namerava da lansira svoje poslednje modele s konvencionalnim pogonskim sklopovima 2026. Svaka nova premijera nakon toga biće čisto električna, jer, kao što je poznato, Audi namerava da do 2033. postane čisto električna marka.

U međuvremenu, evo nekih drugih modela za koje smatramo da će pristići do kraja 2025. Ono što očekujemo je naslednik Q3 kompaktnog krosovera, restilizovani RS3 hot heč sedan/hečbek, Q6 e-tron Sportback s padajućom linijom krova, električnu zamenu za A8 i Q9 SUV s tri reda sedišta.

A1 i Q2 neće biti obnavljani, jer je Audi objavio da će ovi modeli biti „penzionisani“ na kraju njihovog životnog ciklusa. TT je doživeo istu sudbinu prošle godine, kada je ukinut, s tim što ista sudbina čeka i R8.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime