Naslovna ECO2 Xiaomi SU7 otkazao nakon 39 pređenih kilometara (VIDEO)

Xiaomi SU7 otkazao nakon 39 pređenih kilometara (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Kineski elektromobil se „ugasio“ i parkirao pored auto-puta. Vozač više nije mogao da ga pokrene.

Xiaomi SU7 bi mogao da se prodaje „kao alva“ u Kini, ali problemi koje su iskusili brojni vlasnici neposredno nakon preuzimanja vozila bi mogli to da poremete. Prošle sedmice, vozač svetlo plavog SU7 je bio prisiljen da se zaustavi nakon samo 39 pređenih kilometara, rekavši da će automobil biti poslat nazad u fabriku na analizu i procenu da li uopšte može da se popravi.

Električna limuzina, u vlasništvu gospodina Vena, vožena je auto-putem 5. maja, samo dan nakon što je preuzeta u Xiaomijevom centru u provinciji Fuđijan. Iznenada, elektromobil je otkazao poslušnost i ugasio se, nateravši vozača da ga parkira pored puta.

Poruka na digitalnom klasteru instrumentacije SU7 je upozorila da će vozilo da se zaustavi, poslavši poruku vozaču da se zaustavi i kontaktira onlajn servisni centar. Zatim se pojavila druga poruka, koja je ukazivala na grešku na pogonskom sistemu, tako da automobil nije mogao da menja režim između pravolinijske vožnje i „rikverca“.

Prisiljen da zaustavi vozilo kraj puta, gospodin Ven je morao da pozove šlep službu i vrati automobil u prodajni centar. Sudeći po kineskim izvorima, uključujući Autohome i Carnewschina, u servisu nisu mogli da dijagnostikuju problem, obavestivši vlasnika da njegov SU7 mora biti poslat nazad u fabriku da bi se utvrdila greška.

Vlasnik nije želeo da se automobil popravlja. Umesto toga, zatražio je potpuno novi SU7. Međutim, to je navodno nemoguće jer svi primerci koji se sklapaju već imaju potvrđene isporuke, što znači da će Ven morati ponovo da naruči vozilo. Xiaomi će u potpunosti refundirati troškove gospodinu Venu i kompenzovati bilo kakve dodatne namete.

Procenjuje se da je Xiaomi sklopio preko 10.000 SU7 otkada je vozilo lansirano pre par meseci. Problem je što su i brojni drugi vlasnici prijavili različite probleme sa svojim elektromobilima, poput nekorektne boje i problematične efikasnosti kontrole trakcije.

Nedavno, Xiaomi je bio primoran da prizna da AEB (Automatic Emergency Braking) sistem automatskog kočenja ne funkcioniše pri brzinama preko 135 km/h, i ostaje neaktivan dok ne dođe do ažuriranja putem „etra“.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime