Naslovna ECO2 Električna Toyota Hilux na putu

Električna Toyota Hilux na putu

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Električni kamionet će se proizvoditi na Tajlandu.

Za razliku od drugih proizvođača automobila, Toyota se nije preterano „laktala“ da bude na čelu električne tranzicije. Neki potezi su povučeni, ali je fokus i dalje na hiridnim vozilima. Predsednik kompanije, Akio Tojoda, smatra da se na čisto električna vozila nikada neće odnositi više od 30 odsto tržišnog udela, tako da je budućnost koja podrazumeva nultu emisiju prilično nesigurna.

Međutim, japanska marka ipak postepeno povećava svoju čisto električnu ponudu, a sada je potvrđen dolazak popularnog kamioneta 2025.

Nakon obelodanjivanja prototipa krajem 2022., Toyota kaže da će Hilux Revo BEV ući u proizvodnju blizu kraja sledeće godine. Jedan zvaničnik kompanije je otkrio u intervjuu datom za Rojters da će se električni kamionet sklapati na Tajlandu, gde se na ovu karoserijsku konfiguraciju odnosi više od 50 odsto ukupne prodaje vozila.

Novi Hilux bez motora SUS će se staviti naspram električnog Isuzua D-Max, koji će se takođe sklapati u ovoj zemlji u jugoistočnoj Aziji. Toyota takođe kaže da će novi električni kamionet biti primarno vezan za Tajland, mada se razmatraju i druga tržišta.

Tehničke specifikacije još uvek nisu obelodanjene, ali je Toyota prethodno spomenula da je autonomija „oko 200 kilometara“, bez navođenja o kojem testnom ciklusu se radi. Koncept koji je posedovao bateriju u podu bio je „single-cab“ Hilux s 4×2 pogonskom postavkom i dugačkim tovarnim prostorom, baziran na modelu koji se prodaje na Tajlandu.

Izvršni potpredsednik Toyotinog azijskog ogranka, Pras Ganeš, za Rojters je izjavio da masa predstavlja zabrinutost: „Što više dometa želim da obezbedim, to veću bateriju moram da implementiram, što znači da se težina vozila značajno povećava. To zauzvrat negativno utiče na tovarni prostor.“

Naravno, 200 kilometara nije baš idealno, posebno kada je reč o kamionetu koji je poslovično pod velikim opterećenjem. Nadamo se da će Toyotini inženjeri pronaći dobar balans između izbegavanja implementacije ogromne baterije koja će ugroziti praktičnost i instaliranja male baterije s ograničenim dometom.

Toyota je odlučila da izvede konverziju aktuelne generacije Hiluxa i pretvori je u električnu, bez obzira što je ovaj kamionet na tržištu gotovo čitavu deceniju. To bi moglo da znači da će postojeći model biti s nama još nekoliko godina. Takođe postoji mogućnost da njegov naslednik bude više temeljna restilizacija nego istinska nova generacija, tako da bi rad na električnom derivatu mogao da bude prenesen na model devete generacije.

Hilux Revo BEV nije jedini Toyotin električni kamionet koji smo videli poslednjih godina. Podsetimo na model u maniru Tacome, koji se pojavio krajem 2021., u formi EPU koncepta na Japan Mobility Showu 2023. Na istom događaju prošle godine, japanska kompanija je predstavila mali IMV-0 koncept modularnog električnog kamioneta. On je već u prodaji na Tajlandu ali s motorom s unutrašnjim sagorevanjem. Ovaj mali model ima više nego atraktivnu cenu, budući da ona kreće tek nešto više od 13.000 dolara.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime