Naslovna AKTUELNO Volkswagen ID.7 ostvario najbolje rezultate u istoriji ADAC-a

Volkswagen ID.7 ostvario najbolje rezultate u istoriji ADAC-a

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Volkswagenova električna perjanica je najbolje ocenjena u prestižnom ADAC-ovom testu: ID.7 je postao prvi automobil do sada koji je ostvario prosečan skor od 1,5 i ukupnu ocenu „veoma dobar“ u okviru nezavisnog testa koji su sproveli inženjeri najvećeg evropskog automobilskog kluba.

Svake godine, eksperti iz „Allgemeiner Deutscher Automobil-Club e.V.“ (ADAC), stavljaju oko 100 vozila „pod lupu“, prinjenjujući više od 350 kriterijuma unutar sedam glavnih kategorija.

ID.7 je dobio najviše ocene u kategorijama „motor/pogon“ (1,0), „bezbednost“ (1,1), „ekologija“ (1,2) i „komfor“ (1,5). Električna limuzina je takođe impresionirala u drugim kategorijama koje su doprinele ukupnoj oceni. Primera radi, u oblasti voznih karakteristika automobil je ocenjen kao „dobar“ (2,1), kao i u slučaju karoserije i prtljažnika (2,3), i enterijera (2,4). Budući da kategorije ekoloških atributa i bezbednosti nose najveću težinu, ukupan skor ID.7 je iznosio istorijskih 1,5, što je „veoma dobro“.

Kaj Grinic, član upravnog odbora odgovoran za tehnički razvoj u Volkswagenu je rekao: „Veoma smo ponosni i oduševljeni ovim fantastičnim rezultatom. Testiranje vozila koje sprovodi ADAC je izuzetno važno i visokocenjeno u pogledu statusa ove organizacije kao nezavisnog tela. S tim u vezi, uveren sam da ovo ocenjivanje može odigrati ulogu u ubeđivanju velikog broja potencijalnih kupaca da se odluče za našu čisto električnu limuzinu.“

Testirano vozilo je bio Volkswagen ID.7 Pro s 286 ks. Posebno je impresionirao svojom visokom energetskom efikasnošću, s potrošnjom od samo 18,1 kWh/100 km u kombinovanom ciklusu ADAC Ecotesta, što ga je stavilo među najekonomičnije modele u D segmentu. Shodno tome, dobio je ocenu 0,7 za potkategoriju „potrošnja/CO2“, što je rezultiralo s pet zvezdica u Ecotestu, koji je integralni deo ADAC-ovog ispitivanja vozila više od 20 godina. Jedina bolja ocena je dobijena u potkategoriji „aktivna bezbednost – sistemi asistencije“ – 0,6. Na kraju, ali ne manje važno, sa startnom cenom od 53.995 evra, ID.7 Pro je jeftiniji od prethodno najbolje rangiranih modela konkurentskih marki.

„Za nas, sjajno je što možemo da vidimo da bezbednost, efikasnost i komfor nisu samo pitanje cene“, kaže Dino Silvestro, šef odeljenja za testiranje vozila u ADAC Tehnološkom centru u Landsbergu na Lehu. „Zahvaljujući našim sveobuhvatnim metodima testiranja u kombinaciji s modernim testnim laboratorijama, naše testiranje vozila je jedno od najsveobuhvatnijih ispitivanja ADAC-a u smislu zaštite potrošača i omogućava da se svi rezultati uporede bez ograničenja, bez obzira na kategoriju vozila i cenu.“

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime