Naslovna INFO Alfe više neće imati registarske tablice postavljene sa strane

Alfe više neće imati registarske tablice postavljene sa strane

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Budući modeli Alfe Romeo će imati registarske tablice postavljene centralno, i to zbog regulative vezane za bezbednost pešaka.

Kada god pomislimo na Alfu Romeo, obično nam na pamet padaju dva dizajnerska detalja – „skrivene“ ručke zadnjih vrata i skrajnuta prednja registarska tablica.

Prvi detalj je je otišao u prošlost 2020. s ukidanjem Giuliette, a što se pozicioniranja registarske tablice tiče, ona će biti postavljena centralno, što je dobra vest za ljubitelje simetrije, teško i za „alfiste“.

Za ovu promenu su „krivi“ novi propisi o bezbednosti pešaka. Šef dizajna Alfe Romeo, Alehandro Mesonero-Romanos, rekao je za Autocar da je kompanija mora da se povinuje Opštim bezbednosnim propisima Evropske unije. Očigledno, stavljanje tablice centralno smanjuje rizik od povreda, ali bi bilo lepo i da čujemo detaljnije objašnjenje, odnosno zašto je postavljanje tablice sa strane „nebezbedno“. Biće zanimljivo uvideti da li će ova odluka uticati i na dizajn automobila koji se prodaju van Evropske unije.

Za sada, ova odluka se čini preteranom iz nekoliko razloga. Na prvom mestu, kako to da donosioci ove regulative znaju gde će pešak da udari u prednji deo automobila? Da li će registarske tablice zaista pogoršati stvari kada se auto zaleti u pešaka? Dok čekamo neka  logična objašnjenja, evo i dva rešenja: jednostavno uklonite prednje registarske tablice, kao što je tu slučaj u mnogim saveznim državama SAD-a, gde to nije obavezno. Ako je to suviše „ekstremno“, nalepnica može biti bolje rešenje u odnosu na kombinaciju plastike i metala.

Alfa Romeo se već uskladila s novim zakonima, budući da Junior poseduje cenralno postavljenu registarsku tablicu. Istovremeno, prepoznatljivi „scudetto“ kompanije je i dalje u potpunosti vidljiv, budući da je tablica postavljena nisko na odbojniku. Šef dizajna italijanske kompanije je potvrdio da Giulia i Stelvio EV sledeće generacije dobijaju „svežu interpretaciju“ maske u obliku slova „V“. Imaće zatvoren dizajn, jer naravno neće biti motora s unutrašnjim sagorevanjem kojem je potrebno hlađenje.

Iako u EU prisiljavaju Alfu da odbaci skrajnuto postavljenu prednju registarsku tablicu, Mesonero-Romanos nema problem s tim: „Ovo će nam omogućiti da u svakom slučaju imamo simetriju, tako da sam zadovljan. Ja sam jedan od onih koji vole tablice u sredini.“

Iako je asimetrični raspored pristuan od pedesetih, bilo je dosta modela koji su imali centralno postavljenu registarsku tablicu. Setimo se atraktivnih automobila kao što su SZ i GTV, kao i Montreal, Alfetta i Alfasud.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime