Naslovna PREMIJERE BMW serije 3 za 2025.

BMW serije 3 za 2025.

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Revidirani hibridni sistem dodaje 40 Nm na maksimalni obrtni moment rednog „šestaka“.

Ažuriranja BMW-a serije 3 za 2025. nisu tako obimna, što nije iznenađujuće, budući da je poslednja restilizacija na snagu stupila 2023. BMW je obelodanio neke činjenice i brojke vezane za svoj najpopularniji model, uključujući i snagu rednog twin-turbo „šestaka“ i novi softver info-zabavnog sistema.

Najveće promene kada je reč o ažuriranoj seriji 3, uključuju 3,0-litarski motor u M340i, koji je unapređen tako da isporučuje „oštriju isporuku snage i veću efikasnost“. Inače robusan agregat, sada raspolaže s dodatnih pet konja i 40 Nm, zahvaljujući revidiranoj verziji 48-voltnog hibridnog sistema. Ukupna snaga iznosi 391 ks i 540 Nm.

Slabiji, četvorocilindarski turbomotor radne zapremine 2,0 litra, koji se nalazi u 330i i dalje isporučuje istu količinu snage. Međutim, sa solidnih 258 ks i 400 Nm, daleko od toga da se radi o „slabašnom“ automobilu.

BMW kaže da je novu verziju serije 3 provukao kroz „rigorozan razvoj“, da bi poboljšao dinamiku šasije. Čvršći nosači koji povezuju amortizere s karoserijom dodatno doprinose kvalitetu vožnje, dok je servo asistencija u „Comfort“ režimu sada izraženija.

Kada je o unutrašnjosti reč, nova serija 3 se pridružuje novim BMW-ima kao što je električni i5, koristieći iDrive 8.5 interfejs, koji ima sposobnost ažuriranja putem „etra“. Novi sistem poseduje vidžete koji se mogu podešavati po nahođenju, dok redizajnirani početni ekran prikazuje navigacioni sistem.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime