Naslovna ECO2 Renault razvija novi električni Twingo s Kinezima

Renault razvija novi električni Twingo s Kinezima

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Renaultovo udruživanje s kineskim partnerom trebalo bi da donese ekspertizu koja će pomoći ubrzanom razvoju u oblasti električnih automobila.

Francuski proizvođač ulazi u saradnju s kineskom inženjerskom kompanijom u cilju razvoja električnog Twinga po ceni ispod 20.000 evra.

„Razvoj novog automobila će biti odrađen zajedno s kineskim partnerom, što će skratiti vreme dolaska i smanjiti troškove“, izjavio je Renaultov portparol.

Ovaj projekat, kada je reč o stajlingu i naprednoj tehnologiji, obavlja se u Francuskoj, dok će se proizvodnja odigravati u Evropi, dodao je on.

Projekat vodi Ampere, Renaultova „električna“ divizija.

Ranije ovog meseca, Renault i Volkswagen su okončali pregovore vezane za zajednički razvoj pristupačne, električne verzije Twinga.

Renault je saopštio da je odluka vezana za odabir kineskog partnera nezavisan u odnosu na ranije odluke vezane za VW.

Nemački proizvođač je ove nedelje izjavio da će proizvoditi baterijski pogonjene automobile po ceni od 20.000 evra u Evropi, i to bez partnera, oslanjajući se na visok stepen lokalizacije na Starom kontinentu.

Šef Renaulta, Luka de Meo, predstavio je planove oko električnog Twinga krajem prošle godine. Novo vozilo će proizvoditi u Evropi, verovatno u Sloveniji, rekao je on tokom mitinga akcionara ovog meseca. Aktuelni Twingo se proizvodi u Renaultovoj fabrici u Sloveniji.

Renaultov potez da se udruži s kineskim partnerom, prvenstveno je povučen s ciljem da se brže krene u razvoj električnih automobila, kažu osobe bliske dešavanjima.

Zapadnoevropski proizvođači sve se više oslanjaju na inženjere iz zemalja s jeftinijom radnom snagom, da bi smanjili troškove. Mada to ne mora biti nužno slučaj s Kinezima, činjenica je da se u toj zemlji otišlo najdalje u oblasti tehnologije vezane za električne automobile, rekao je jedan od insajdera.

Evropski proizvođači su pod pritiskom da ažuriraju svoju električnu ponudu, baš u vreme kada je došlo do usporavanja ekonomskog rasta i ukidanja subvencija na kupovinu električnih automobila. U međuvremenu, kineske marke se šire u evropskom regionu s jeftinijim modelima. BYD planira da u ponudu stavi Seagull hečbek sledeće godine, s cenom ispod 20.000 evra.

Stellantis planira da u ponudu stavi električne automobile preko kineskog Leapmotora u devet evropskih zemalja, počev od septembra. Jeftinija verzija Citroena e-C3 će biti lansirana početkom sledeće godine.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime