Naslovna INFO PR Nenad Jezdić i Hyundai u zajedničkoj misiji

Nenad Jezdić i Hyundai u zajedničkoj misiji

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Suština je u povratku prirodi.

Hyundai Srbija, kompanija koja je u javnosti već dugo poznata, ne samo kao ovlašćeni distributer Hyundai brenda, već, i po tome što pomno prati i aktivno učestvuje u većini aktuelnih društveno odgovornih, sportskih i kulturnih događaja, u ulozi promotera zdravog i aktivnog načina života i ekologije veliku podršku je dobila angažovanjem sjajnog glumca Nenada Jezdića.

Trajno globalno opredeljenje Hyundai Motor usmereno je na kvalitetno provedeno vreme, porodične vrednosti, povratak prirodi i razvoj ekološke svesti. Hyundai Srbija je pre nekoliko godina prepoznala ove vrednosti u našem poznatom glumcu Nenadu Jezdiću i njegovom predanom zalaganju za povratak prirodi, selu i ljudskim vrednostima. Ova saradnja je doprinela prepoznatljivosti dugoročnog opredeljenja kompanije i učvrstila potrebu da se nastavi sa projektima koji podržavaju zajedničke vrednosti.

Prvi projekat je započeo videom za hybridni model Tucson, nastavio je sa inovativninim, Svetskim automobilom godine, potpuno električnim modelom IONIQ 5 dok je ova godina bila rezervisana za novu Konu.

Ova saradnja je duboko ukorenjena strateška odluka koja odražava dugoročne ciljeve Hyundai Motora, uključujući kvalitetno provedeno vreme, porodične vrednosti i ekološku održivost. Nastavak ovog partnerstva sa Nenadom Jezdićem potvrđuje trajnu opredeljenost kompanije da podržava i razvija projekte koji promovišu zajedničke vrednosti i doprinosi prepoznatljivosti Hyundai brenda na tržištu.

PR saopštenje

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime