Naslovna INFO VESTI Nova Honda Prelude – koje su to poznate činjenice?

Nova Honda Prelude – koje su to poznate činjenice?

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Honda je potvrdila dolazak novog Preludea, pa hajde da vidimo šta znamo do sada.

Prelude Concept predstavlja prijatno iznenađenje za sve ljubitelje ove japanske marke. Kada je predstavljen na Salonu automobila u Tokiju, izazvao je veliku pažnju.

U međuvremenu je potvrđeno da će se koncept transformisati u serijski model, što je izazvalo brojne spekulacije.

Njegove mogućnosti, nažalost, neće biti u skladu s njegovim izgledom, budući da se sve vrti oko efikasnog hibridnog pogona. Ipak, ne zaboravimo da je Prelude raspolagao s dvestotinak „konja“ u vreme kada je napustio automobilsku scenu 2001. Ono što su dobre vesti je da će novajlija izgledati veoma slično kao koncept.

Hondin novi kupe će u život vratiti naziv „Prelude“, a ova oznaka je, kao što je poznato, korišćena od 1978. do 2001. Novi model će praktično naslediti ukinute Civic i Accord kupe primerke i poslužiće kao „uvertira za sva električna vozila“ koja kompanija planira da lansira u godinama koje dolaze.

Kako će izgledati?

Koncept koji je vesnik povratka kultnog modela, dolazi u formi hibridnog kupea s dvoje vrata. Japanski proizvođač ima običaj da serijske modele po pitanju dizajna ne udalji mnogo od koncepata, što je sjajna filozofija.

Koncept poseduje karakteristične proporcije, kojima dominiraju kratak zadnji deo i dugačka hauba. Jednostavan donji otvor prednje maske počiva ispod elegantnih farova, dok se svetlosna traka pune dužine pruža duž zadnje dela, ispod crnog spojlera, usklađena s minimalističkim stajlingom.

Honda do sada nije prikazala kabinski prostor koncepta. Neki uobičajeni detalji ovog japanskog proizvođača će biti preneseni, s tim što bi Prelude mogao dobiti jedinstven brending i specijalna sedišta.

Koliko je velik Prelude?

Ukoliko se najnovije glasine pokažu tačnim, novajlija bi trebalo da bude sličnih dimenzija kao Toyota GR86. Honda će biti oko pet centimetara duža, uz identično međuosovinsko rastojanje i gotovo istu visinu. Prelude će u isto vreme biti nešto širi, s 2+2 postavkom sedenja za četiri putnika.

Pogon

Honda je potvrdila da će novi kupe posedovati hibridni pogonski sklop s dva elektromotora. Po poslednjim glasinama, koristiće istu 2.0 e: HEV postavku koja pogoni Accord i Civic. Međutim, za potrebe Preludea, isporučivaće nešto više snage – po proceni oko 210 konja.

To se praktično podudara s izjavom Hondinog glavnog inženjera, Tomojukija Jamagamija, koji je rekao da Prelude neće biti izraziti sportista. U skladu s tim, menjač će biti CVT, tako da će Civic ostati jedina opcija s manuelnim menjačem.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime