Naslovna ECO2 BMW priprema električni M3, i to u Touring verziji!

BMW priprema električni M3, i to u Touring verziji!

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ipak, limuzinska verzija električnog M3 će prva stupiti na scenu.

BMW je nedavno osvežio M3 oštrijim dizajnom farova i dodatnom snagom. Planovi vezani za naoštreni CS već su pokrenuti, tako da je dolazak ovog specijalnog izdanja zakazan za 2025., a krasiće ga obilje ugljeničnih vlakana i dodatno pojačanje motora.

Pored toga, glasine govore da M odeljenje priprema M3 s produženim krovom, i to bez motora s unutrašnjim sagorevanjem.

Poznati BMW insajder, upoznat s minhenskom agendom, ima dobar uvid u tvrdnje vezane za električni M3 Touring. Naravno, informacije su se pojavile na Bimmer Post forumu. Dotični izvor tvrdi da je odobrena proizvodnja električnog sportskog karavana, koji neće počivati na CLAR platformi, već će iskoristiti prednosti nove Neue Klasse arhitekture.

Ipak, ne treba ga očekivati uskoro. BMW je najavio da će lansirati seriju 3 baziranu na Neue Klasse 2026., dok se dolazak električnog M3 očekuje 2027. Logika nam govori da će karavan pristići posle limuzine, pa je malo verovatno da će se naći u prodaji pre 2028. Sedan je takođe dobio zeleno svetlo, zajedno s novom generacijom benzinskog M3. Indikativno je što se ne spominje konvencionalna Touring varijanta u ovom slučaju.

Benzinski M3 će poneti kodni naziv „G84“, a električni „ZA0“. Što se sportskog karavana s nultom emisijom tiče, on će biti „ZA1“. Prema istom izvoru, nemačka premijum marka takođe planira čisto električne M verzije X3 i X4, čija će kodna imena biti „ZA5“odnosno „ZA7“.

Što se tiče redovne nomenklature, BMW je već odbacio kombinovanje „i“ i „M“, tako da ne očekujte nešto poput iM3. Ipak, ova dva slova postoje u izvesnim kombinacijama vezanim za performantnim električnim automobilima kao što su i4 M50, i5 M60 ili i7 M70.

Šef BMW M divizije, Frank Van Mel, izjavio je da inženjeri već neko vreme rade na podešavanju dvomotorne postavke sa zadnjim pogonom i moćnijeg četvoromotornog sklopa s pogonom na sve točkove. M3 modeli po insajderu dobijaju prvonavedenu postavku, koja će isporučivati oko 700 ks. Isto bi trebalo da bude slučaj s M varijantama električnih X3 i X4, budući da će biti mehanički srodni.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime