Naslovna Uncategorized Air Serbia prevezla 1,5 miliona putnika

Air Serbia prevezla 1,5 miliona putnika

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Air Serbia je prošlog meseca prevezla 372.638 putnika, što je označilo njen najprometniji maj od početka poslovanja pod novim brendom 2013.

Ova cifra predstavlja snažan porast od 11 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine, uprkos povećanju broja letova od samo četiri odsto, što je ukupno 3.869.

Najprometnije rute aviokompanije u maju bile su Cirih, Pariz, Milano, Amsterdam i Frankfurt u zapadnoj Evropi, kao i Podgorica i Tivat u regionu. Najprometnije rute u široj evromediteranskoj zoni bile su Istanbul, Atina i Larnaka. Kao rezultat toga, srpski avioprevoznik je prošle nedelje odlučio da zakaže povećanje frekvencija u slučaju kiparskog grada na 13 puta nedeljno, u odnosu na prvobitno planiranih 12 nedeljnih rotacija.

U periodu između januara i maja, Air Serbia je prevezla nešto manje od 1,5 miliona putnika. Komentarišući ovaj rezultat, generalni direktor za komercijalu i strategiju kompanije, Boško Rupić, rekao je: „Od početka godine, u našoj mreži smo prevezli blizu 1,5 miliona putnika na letovima ka evropskim i svetskim destinacijama. Nakon veoma uspešnog aprila, istim tempom smo nastavili i u maju, kada smo drugi mesec zaredom prevezli preko 300.000 putnika i obavili preko 3.000 letova. Postignuti rezultati dodatno nas motivišu da nastavimo da radimo na unapređenju naših usluga, kako bismo našim putnicima pružili još bolje iskustvo.“

Srpska avio-kompanija očekuje da obori godišnji rekord JAT-a iz 1987., kada je prevezeno 4.531.000 putnika, bilo ove ili sledeće godine. Tokom prvih pet meseci 2024., destinacije u njenoj mreži s najvećim kapacitetom bile su Podgorica, Istanbul, Cirih, Pariz, Tivat, Atina i Moskva.

Najveće međugodišnje povećanje raspoloživog kapaciteta zabeleženo je na letovima za Madrid, Solun, Oslo, Frankfurt i Barselonu. Očekuje se da će Air Serbia imati dinamičan ostatak godine. Trebalo bi da preuzme isporuku svog poslednjeg aviona ATR72-600, dva Embraera E195 i E190 iznajmljenim s najmanje jednim članom posade. Kasnije tokom ove godine, naš avio-prevoznik bi trebalo da preuzme dva aviona Airbas A330-200.

Izvor: exyuaviation.com

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime