Naslovna INFO Chan Park novi direktor Škoda Designa

Chan Park novi direktor Škoda Designa

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Od 3. juna 2024., Chan Park preuzeo je ulogu rukovodioca dizajna enterijera u kompaniji ŠKODA AUTO.

Diplomac prestižnog Royal College of Art pridružuje se češkom proizvođaču automobila s bogatim iskustvom iz nekoliko velikih automobilskih brendova. Ubuduće će unutrašnjost Škoda proizvodnih i koncept vozila nositi njegov potpis. Pored minimalističkog dizajna, Park će se usredsrediti na poboljšanje sinergije između vozača i vozila. Njegov prethodnik, Peter Olah, preuzima novu ulogu u Škoda Design timu i biće odgovoran za Art Direction – One Design Identity.

„Oduševljen sam što mogu da poželim dobrodošlicu Chan Parku u Škoda Design timu. Njegova saradnja sa velikim proizvođačima automobila čini ga idealnim kandidatom za rukovodioca dizajna enterijera. Uzbuđen sam što vidim kako implementira filozofiju dizajna „manje je više“, koja se savršeno poklapa sa estetikom i funkcionalnošću u našim vozilima. Radujem se što ću raditi s njim i želim mu puno uspeha u stvaranju opsežnog, holističkog dizajna u unutrašnjosti naših vozila.“

Oliver Stefani, rukovodilac Škoda Auto sektora za dizajn

Donedavno je Chan Park bio glavni dizajner enterijera proizvođača automobila Nio. Park je 2007. završio master iz dizajna vozila na Royal College of Art u Londonu. Profesionalnu karijeru započeo je u Pininfarina-i u Italiji, pre nego što je u januaru 2009. prešao u Kia Europe u Nemačkoj, gde je bio zadužen za dizajn enterijera na nekoliko projekata. Napredovao je u karijeri u kompaniji Mercedes-Benz AG kao viši dizajner enterijera, a od 2013. do 2021. napredovao je do uloge višeg dizajnera u kompaniji Audi AG.

Njegov prethodnik, Peter Olah, ostaće član Škoda Design tima kao odgovoran za Art Direction – One Design Identity. Na svom novom položaju biće zadužen za definisanje i nadgledanje holističke strategije dizajna od 360° uključujući filozofiju, stil i istraživanje budućih trendova.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime