Naslovna AKTUELNO Pruga Beograd-Budimpešta “čudo” u Evropi

Pruga Beograd-Budimpešta “čudo” u Evropi

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, pohvalio je napredak projekta brze železnice, koji mnogi smatraju „čudom u Evropi“.

Reč je železničkom povezivanju Beograda s Budimpeštom, na čemu je stavljen akcenat tokom otkrivanja novog voza u glavnom gradu Srbije.

Projekat, koji predvodi kineska kompanija, privukao je pažnju svojim potencijalom da preoblikuje transportnu infrastrukturu u regionu.

Deo kineske ekspanzivne inicijative „Pojas i put“ u Evropi predstavlja brza železnica, koja ima za cilj da unapredi povezanost i podstakne ekonomski razvoj u više država.

Pokrenuta 2013., ova inicijativa nastoji da motiviše infrastrukturne investicije u Aziji, istočnoj Africi i istočnoj Evropi, iako se suočila s ispitivanjem u vezi s geopolitičkim ambicijama Pekinga. Napori Kine da ojača odnose sa Srbijom i Mađarskom su evidentni, a nedavna poseta predsednika Sija Đinpinga obema zemljama, akcenat stavlja na rastuće veze između Kine i Evrope.

Uprkos  bliskim odnosima Srbije i Mađarske s Rusijom, nominalno glavnim saveznikom Kine, dve evropske nacije su prihvatile kineska ulaganja u infrastrukturu.

Novopredstavljeni voz, koji može da dostigne brzinu od 200 km/h i primi 250 putnika, simbolizuje opipljiv napredak projekta pruge Beograd-Budimpešta. Srbija se već obavezala da će od Kineske železničke korporacije kupiti pet vozova za korišćenje na pruzi koja je trenutno u izgradnji.

Predsednik Vučić je pohvalio kompaniju China Communications Contruction Company (CCCC) povodom uzornog rada na železničkom projektu, nazvavši je „čudom“ zbog izuzetnih dostignuća u Srbiji.

Završetak železničke linije Beograd-Novi Sad i planovi za dalja proširenja ističu transformativni potencijal kineskih investicija u transportnu infrastrukturu u regionu.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime