Naslovna INFO Akio Tojoda i prevrtanje u GR Yarisu (VIDEO)

Akio Tojoda i prevrtanje u GR Yarisu (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Akio Tojoda i njegov suvozač, Norihiko Kacuta, izašli su iz slupanog automobila nepovređeni.

Predsednik Toyote je poznat kao zaljubljenik u performantne automobile, za čije volane često zna da sedne.

On je čak učestvovao u brojnim trkačkim događajima pod pseudonimom „Morizo“. Mada više ne obavlja ulogu generalnog direktora, i dalje je „u akciji“, što možemo da vidimo iz priloženog videa. Doduše, epilog je bio prilično neprijatan.

Decembra 2023., šezdeset sedmogodišnji Tojoda je slupao reli verziju GR Yarisa na Šimojama stazi u Japanu, lociranoj u okviru Toyotinog tehničkog centra Šimojama, koji je postao u potpunosti operativan u aprilu ove godine. Reč je o kompleksu za istraživanje i razvoj, koji izgleda poput pit lejna na Nirburgringu. Tojoda je bio za volanom, dok je ulogu suvozača igrao devetostruki japanski reli šampion, Norihiko Kacuta.

Nedavno objavljen materijal pokazuje šta se desilo nakon što je GR Yaris naleteo na humku i prevrnuo se. Norihiko Kacuta je prvi izašao iz slupanog automobila, a zatim i Tojoda. Performantni hečbek s pogonom na sve točkove završio je s točkovima uperenim ka nebu. Srećom, obojica su prošli bez povreda.

Toyota se odlučila da javno obelodani oštećeni GR Yaris tokom ceremonije otvaranja novog centra. Ideja koja stoji iza ove odluke je da se pokaže da kompanija testira automobile dok mogu da se kreću. Obično, oštećena vozila se popravljaju i prolaze kroz dodatna testiranja. Toyota je napravila izuzetak ovoga puta.

Predsednik kompanije je ličnost koja je najzaslužnija za promovisanje GR automobila, a viđen je i u nekim specijalnm primercima kao što je jedinstveni GRMN Century. Vlasnik Suzuki Jimnyja, bivši šef najvećeg svetskog proizvođača automobila, i dalje insistira na razvoju motora s unutrašnjim sagorevanjem. On smatra da baterijski pogonjeni automobili nikada neće zauzeti više od 30 odsto tržišta.

Turbo trocilindraš unutar ove „džepne rakete“, koji doduše pogoni i GR Corollu, naći će se u Lexus LBX malom krosoveru, s oko 300 ks.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime