Naslovna AKTUELNO Fiat Grande Panda – vesnik nove ere za italijansku marku

Fiat Grande Panda – vesnik nove ere za italijansku marku

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

S istorijom dužom od jednog veka, Fiat je jedan od najstarijih postojećih proizvođača automobila.

Da budemo precizniji, italijanska marka ove godine slavi 125. rođendan.

Tokom dotičnog perioda, bilo je tu svega, od velikih dostignuća preko obaranja rekorda, pa do vodeće pozicije na svetskom tržištu. Na godinu svog značajnog jubileja, Fiat predstavlja novu Grande Pandu, pružajući kupcima novi globalni model, idealan za porodice i savremeno urbano okruženje.

Ovaj automobil je prvi novi proizvod u okviru porodice kojoj pripada, a pratiće ga lansiranje novog modela svake godine do 2027. Fiatov inovativni projekat podrazumeva proizvodnju vozila na istoj globalnoj, višenamenskoj Smart Car platformi (po pitanju vrste pogona), koja je prisutna u svim svetskim regionima, što Fiatu omogućava da kreira tipski različita vozila i odgovori na potrebe kupaca širom sveta.

Fiat Grande Panda: „Made in Italy“ za ceo svet

Dizajnirana u Italiji u Centro Stileu u Torinu, Grande Panda se izdvaja od ostalih vozila B segmenta po svojoj kompaktnosti. Dugačka je samo 3,99 metara, što je ispod proseka u ovoj kategoriji vozila (4,06 m), i karakterišu je čiste linije uz dobro organizovan unutrašnji prostor. Novi Fiatov model može da poveze do pet osoba i idealan je za zadovoljavanje porodičnih potreba u okviru savremene urbane mobilnosti.

Klinast i dinamičan dizajn karoserije naglašen je linijama bočnog profila. Grande Panda ima zadatak da definiše italijansku marku u budućnosti s inovativnim i inteligentnim korišćenjem prostora, atraktivnim imidžom i iznenađujućim karakteristikama.

Što se spoljašnjeg izgleda tiče, njega karakteriše suptilna kombinacija strukturiranih linija i mekih površina, s naglaskom na robusne lukove točkova. Pored toga, italijanski „šmek“ nove Grande Pande odmah je primetan kroz kultni italijanski dizajn. Novajlija dolazi sa svetlim koloritom, a jedna od nijansi će biti žuta.

Prednji deo vozila je prepoznatljiv, s preciznim linijama pod pravim uglom, koje obavijaju temu u vidu mrežno raspoređenih kvadrata koji stvaraju efekat „piksela“.

Prisustvo zaštitne ploče u donjem centralnom delu odbojnika daje na SUV stavu, dok prednja svetla, sastavljena od kockica opala, reflektuju prozore na fasadama fabrike Lingoto. Pored jedinstvenog svetlosnog potpisa, dnevna svetla se pretvaraju u pokazivače pravca tako što se aktiviraju neke od kocki koje se pojavljuju kao horizontalni pikseli raspoređeni na šahovskoj tabli.

Kada je o bočnoj silueti reč, Grande Panda evocira na Pandu iz osamdesetih, što podrazumeva neospornu privlačnost.

Zadnji deo ne zaostaje po pitanju atraktivnosti i karaktera, pre svega zahvaljujući istaknutim lukovima točkova, nagibu prozora, ukupnoj postavci zadnjeg stakla i zaštitnim elementima. Zapremina je povećanja zahvaljujući integraciji sjajnog crnog okvira s trodimenzionalnim „Panda“ oznakama, kao omaž originalu.

Dakle, reč je o modelu uz pomoć kojeg Fiat namerava da oblikuje budućnost.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime