Naslovna ECO2 Škoda Elroq: Građenje novih temelja u segmentu kompaktnih SUV vozila

Škoda Elroq: Građenje novih temelja u segmentu kompaktnih SUV vozila

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Atraktivan, čisto električni novi član porodice: sa svetskom premijerom najavljenom za jesen 2024. godine, Elroq će uskoro obogatiti ponudu električnih SUV modela Škoda Auto u A Main SUV segmentu – ​​najvećem podsegmentu u Evropi po broju vozila.

Sa svojim prepoznatljivim izgledom, novi SUV je prvi Škodin model koji je usvojio novi Modern Solid dizajnerski jezik, podižući dizajn eksterijera na viši nivo.

S obiljem prostora, uključujući kapacitet prtljažnika od 470 litara do 1.580 litara, zajedno s kompaktnim dimenzijama spoljašnjosti i pametnim mogućnostima za odlaganje, Elroq je idealan za gradsku i vožnju van grada. Snaga od 125 kW do 220 kW, kao i domet veći od 560 km (WLTP) i vreme punjenja ispod 28 minuta takođe ga čine savršenim saputnikom za putovanja na velike udaljenosti. Predstavljanje modela Škoda Elroq označava početak Škodine nove BEV kampanje, u kojoj će u narednim godinama biti lansirano šest baterijsko-električnih modela.

“Proširivanje našeg električnog portfolija u nekoliko atraktivnih novih segmenata ključno je za našu strategiju pružanja kupcima širokog izbora novih modela. Elroq je prekretnica u našem BEV portfoliju, prvi u budućoj liniji od šest novih potpuno električnih modela, nakon uspeha modela Enyaq i Enyaq Coupé. Čak i prvi pogled na njegov smeli dizajn, govori vam da je ovaj automobil nešto novo, savršena ravnoteža veličine, unutrašnjeg prostora i električne mobilnosti za grad i šire. Štaviše, Škoda Elroq opremljen je naprednom tehnologijom i sistemima pomoći za koje znamo da naši kupci cene. Zaista sam uzbuđen zbog ovog proširenja elektrifikovane porodice.”


Klaus Zellmer, generalni direktor Škoda Auta

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime