Naslovna INFO Misija je itekako moguća! Odvezite BMW X3 uz početno plaćanje od 4.667€

Misija je itekako moguća! Odvezite BMW X3 uz početno plaćanje od 4.667€

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

BMW Srbija je svim zainteresovanima omogućio da uz početno plaćanje od 4.667€ i mesečni zakup vozila u iznosu od 745€ + PDV dugoročno zakupe BMW X3 xDrive 20d xLine paketu opreme, a tokom celog perioda zakupa od 48 meseci, registracija i kasko osiguranje su uključeni u cenu.

U okviru ove akcije, treća generacija poznatog BMW SUV vozila dostupna je po promotivnoj ceni koja kreće od 49.990 evra za model BMW X3 xDrive 20d xLine, i pored odlične ponude učešća i rate donosi uštede do 7.300€.

Ukoliko je ono što Vam je potrebno dovoljno prostran automobil, savršen i za gradsku vožnju ali i za krivudave planinske puteve, BMW X3 je idealan izbor. Uzmimo primer modela BMW X3 xDrive 20d xLine – on ima agregat radne zapremine od 1.995 ccm, isporučuje 190/140 KS/KW, ima automatski menjač sa 8 brzina, a sprint od 0-100 km/h postiže 8 sekundi. U svojoj standardnoj opremi poseduje led farove, „crash“ senzor, vazdušne jastuke za vozača i suvozača, vazdušnu zavesu napred i pozadi kao i bočne vazdušne jastuke. Kada su u pitanju sistemi asistencije, tu su dinamička kontrola stabilnosti (DSC), ABS, dinamička kontrola trakcije DTC, Driving Experience koji uključuje ECO PRO, asistent budnosti vozača koji funkcioniše iznad 70 km/h i Hill Descent Control.

Dodatno xLine paket donosi: Parking Asistent koji uključuje parking senzore napred i pozadi, kameru za vožnju unazad i asistenciju prilikom parkiranja, aluminijumske Y-Spoke style felne od 19 inča, sportska sedišta u kombinaciji koža štof, “BMW Live Cockpit Plus”, adaptivne LED farove i drugo.

Saznajte više o modelu i ponudi na bmw.rs i posetite BMW prodajne salone.

PR saopštenje

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime