Naslovna INFO Novi Nissan Qashqai najavljen za 18. februar

Novi Nissan Qashqai najavljen za 18. februar

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: By Nissan

Uveliko su u toku završe pripreme za predstavljanje treće generacije kompaktnog crossovera koji je promenio izgled evropskog tržišta automobila i iznedrio mnoge sledbenike – reč je o je Nissanu Qashqai.

Potpuno novi Qashqai biće izrađen uzimajući u obzir njegovu poziciju pionira i referentnog vozila u segmentu crossovera srednje veličine u Evropi od 2007. U osnovi novog Qashqaia je nova CMF-C platforma alijanse, oličenje naprednog inženjerstva, inovacija i naprednih tehnologija. Trenutni Qashqai, koji se pojavio u prodaji 2014. godine, prodat je u preko milion jedinica od svog predstavljanja.

Za ovu novu verziju, Nissan je zadržao osnovne principe koji su pokretali koncept, dizajn i razvoj dve prethodne generacije Qashqaia: elegantan dizajn, poboljšani materijali i efikasan pogonski sklop u kombinaciji sa poboljšanim kvalitetom i iskustvom vožnje karakterističnim za viši segment. Novi Qashqai će ponovo podići lestvicu u segmentu crossovera i kupci će uživati u tim atributima. Kao i za njegove prethodnike, dizajn novog Qashqaia vodio je tim u Nissan Design Europe sa sedištem u centralnom Londonu (VB), dok je njegov inženjering vodio Nissan Technical Centre Europe smešten u Cranfieldu, Bedfordshire (VB).

PR SAPŠTENJE

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime