Naslovna INFO Novi Citroen C3 Aircross je idealan SUV za gradsku vožnju i zabavu

Novi Citroen C3 Aircross je idealan SUV za gradsku vožnju i zabavu

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: By Ctroen

* U našu zemlju stigao je novi, redizajnirani, Citroën C3 Aircross. Svojom pojavom doneo je osveženje u ovaj brzorastući segment vozila, ne gubeći svoje jedinstvene karakteristike. Odlikuje ga još bogatija oprema, izražajniji izgled koje se ogleda u novom prednjem delu, novi ukrasni detalji i još udobnija unutrašnjost.

* Zadržao je prepoznatljivu siluetu, visoki položaj na putu i zaštitne elemente, a prednji deo je redizajniran kako bi se dobilo na statusu i karakteru.

* Njegova sposobnost vožnje po različitim putevima je ostala ista zahvaljujući funkcijama Grip Control® i Hill Descent Assist.

* Novi Citroënov SUV zadržao je modularnost i prostranu i osvetljenu kabinu, a dodatno sada kupcima nudi još veću prepoznatljivu udobnost uz sedišta Advanced Comfort.

* Uz novi C3 Aircross život je jednostavniji, bezbedniji i bezbrižniji. Vožnja je olakšana sa novim ekranom na dodir od 9’’, 5 tehnologija za povezanost i 12 tehnologija za pomoć u vožnji kao što je prikaz podataka na head-up displeju u visini očiju ili kamera za vožnju unazad sa sistemom Top Rear Vision.

Od lansiranja C3 Aircross-a, pred kraj 2017. godine, prodato je oko 330 000 primeraka. Sada ovaj model nastavlja ofanzivu u veoma konkurentnom segmentu automobila. Kupci u Evropi su odmah pohvalili njegov izražajni dizajn koji može da se personalizuje, kao i njegovu prostranost i modularnost bez premca. Polivalentnost se dobija sa različitim mogućnostima upotrebe i prostranom unutrašnjosti, pa je ovo vozilo namenjeno aktivnim ljudima koji teže udobnosti, a pritom ne žele da se odreknu lakoće upravljanja u svakodnevnoj vožnji.
Iako su neke verzije karoserije sve niže i sve bliže limuzinama, C3 Aircross snažno brani svoj karakter SUV-a, ponoseći se luksuznom karoserijom i prostranom unutrašnjosti, a, zahvaljujući podignutoj šasiji i velikim točkovima, zauzima dominantni položaj na putu. Novi C3 Aircross je uspeo da zadrži originalnost, a pri tome stekao je i bogatiju opremu i izražajniji i kvalitetniji izgled, pa će svakako zadovoljiti očekivanja tržišta.

Novi prednji deo je uočljiv na prvi pogled, naročito zahvaljujući prednjim svetlima. Hromirani dvostruki ševroni šire se prema LED farovima, po ugledu na novi C3 i novi C4, ali je njegov izgled još snažniji. LED svetla pružaju bolju vidljivost i daju vozaču veći osećaj sigurnosti. C3 Aircross SUV ima novu rešetku sa novim geometrijskim motivom i novim srebrno-sivim prednjim spojlerom sa detaljima u boji, koji ističu njegovu robusnost.

Razvijen je jedinstveni program personalizacije kako bi se ispunila očekivanja kupaca da dobiju jedinstveni SUV tako prepoznatljiv i moderan. Spoljašnjost nudi 70 različitih kombinacija kroz 7 boja karoserija, uključujući 3 nove, i 4 kolor paketa koji takođe ima 2 nove boje. Po izboru dostupne su i 2 boje krova: bela ili crna. Dopunjena personalizacija se nastavlja i u unutrašnjosti kroz 4 različita unutrašnja uređenja, od kojih svako ima svoj identitet koji ispunjava očekivanja i želje svakog pojedinca.

Novi C3 Aircross SUV omogućava vozaču da se za volanom oseća « kao kod kuće » i dodatno ističe udobnost u vozilu kroz program Citroën Advanced Comfort®. Pored podesivog oslanjanja, koje za ovaj segment pruža neuporedivu mekoću u vožnji, C3 Aircross SUV nudi dodatnu udobnost zahvaljujući novim sedištima Advanced Comfort koja pružaju udobnost na 4 posebna načina. To su vizuelna udobnost, udobnost dodira, udobnost tela i dinamička udobnost.

Novi C3 Aircross SUV nudi neuporedivu modularnost sa kliznom klupom koja može da se pomeri do 150mm i sa 2 nezavisna dela, kao i sa suvozačevim sedištem koje može da se preklopi u sto kako bi se dobila utovarna dužina od 2,40 m za prevoz veoma dugih predmeta. Zapremina prtljažnika može da se poveća od 410 L do 520 L kada se zadnja klupa pomeri unapred, a ako se klupa sklopi, zapremina se povećava čak do 1289 L.

Još jedna prednost putničke kabine je izuzetno osvetljenje, zahvaljujući velikim staklenim površinama i panoramskom staklenom krovu koji može da se otvori. Na ovaj način svetlost preplavljuje kompletnu unutrašnjost.

Novi C3 Aircross je opremljen novim ekranom na dodir od 9’’ koji pruža bolju ergonomiju, lakšu čitljivost i praktičan je za korišćenje. Novi visokokvalitetni ekran prikazuje navigaciju Citroën Connect Nav u 3D formatu, a takođe se lako povezuje sa pametnim telefonima preko funkcije Mirror Screen, koja je kompatibilna uz Android Auto i Apple CarPlay. Opremljen je sa 12 intuitivnih tehnologija za pomoć u vožnji među kojima su head-up podižući displej u boji, koji prikazuje sve informacije u visini očiju, prepoznavanje saobraćajnih znakova sa ograničenjem brzine, Active Safety Brake ili automatska zamena dugih i kratkih svetala. Dostupni su hands-free pristup i pokretanje vozila kao i bežično punjenje pametnih telefona, koji umnogome olakšavaju i ulepšavaju svakodnevno korišćenje vozila, Parkiranje olakšava Park Assist sistem sa kamerama za vožnju unazad.

Da bi prikazao osobine jednog SUV-a, koji može lako da savlada različite terene, novi C3 Aircross poseduje Grip Control® sa funkcijom Hill Assist Descent, koja omogućava da vozilo prebrodi sve situacije, kakvi god da su spoljašnji uslovi. Ovaj sistem omogućava prilagođavanje pogona prednjih točkova datom terenu, kao i održavanje brzine čak i na strmim padinama.

Novi C3 Aircross SUV poseduje gamu snažnih nagrađivanih benzinskih PureTech i dizel BlueHDi motora najnovije generacije.

Pozivamo vas da posetite neki od Citroën prodajnih salona u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku i Bačkoj Topoli, da zakažete test vožnju, i nesumnjivo se uverite u sve prednosti novog Citroëna C3 Aircross. Sve dodatne informacije možete naći na sajtu citroen.rs.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Dužina: 4160 mm

Širina: 1760 mm

Visina: 1640 mm

Međuosovinsko rastojanje: 2600 mm

Zapremina prtljažnika: 410-520 L, do 1289 L

PR saopštenje

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime