Naslovna INFO Toyota započinje proizvodnju novog Yarisa u Češkoj

Toyota započinje proizvodnju novog Yarisa u Češkoj

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: by Toyota

Toyota Motor Manufacturing Czech (TMMCZ) započela je proizvodnju Yarisa – evropskog automobila godine 2021. – u svom proizvodnom pogonu u Kolinu. Uporedo s pogonima Toyota Motor Manufacturing France (TMMF), TMMCZ postaje druga evropska fabrika koja proizvodi najprodavaniji automobil u regionu, model Yaris.

Uvođenje u proizvodnju drugog modela označava važnu prekretnicu za TMMCZ (ranije TPCA), nakon što je fabrika u januaru 2021. prešla u potpuno vlasništvo Toyote Motor Europe. Toyota je uložila preko 180 miliona evra u rekonstrukciju fabrike za proizvodnju vozila A i B segmenta na svojoj TNGA B-platformi (Toyota New Global Architecture). Kapacitet fabrike je sada proširen, a uvedene su tri smene radi povećanje proizvodnje Yarisa, kao i zbog uvođenja novog model Aygo X od 2022. godine.

„U poslednje tri godine izgradili smo nove proizvodne kapacitete, uspostavili nove logističke veze, instalirali modernu tehnologiju i, što je najvažnije, zaposlili smo skoro 1600 novih radnika. Takođe bih želeo da izrazim svoju zahvalnost našim vrednim dobavljačima i spoljnim partnerima u regionu, na njihovoj odličnoj saradnji i dragocenoj podršci“ – istakao je Koreatsu Aoki, predsednik TMMCZ.

Toyotina investicija sada takođe omogućava proizvodnju hibridnih električnih vozila u pogonima TMMCZ, što potvrđuje uspeh modela Yaris Hybrid, koji predstavlja 80% Yarisovog prodajnog miksa u Evropi. Hibridno-električni pogonski agregati za TMMCZ i TMMF proizvode se u fabrici Toyota Motor Manufacturing Poland.

„Ovaj događaj predstavlja uzbudljiv korak napred u budućnost TMMCZ-a, jer od sada ova fabrika počinje da proizvodi naš najprodavaniji automobil u Evropi. Toyotin evropski cilj prodaje iznosi 1,5 miliona plasiranih vozila do 2025. godine, a Yaris će igrati ključnu ulogu u dostizanju tog cilja. Istovremeno uvođenje platforme TNGA i hibridnih pogonskih agregata na linije u TMMCZ, u skladu je s našom strategijom u celom regionu“ – rekao je Marvin Cooke, izvršni potpredsednik proizvodnje Toyote Motor Europe.

PR saopštenje

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime