Naslovna INFO Teniska akademija Tipsarević i Peugeot objavili početak saradnje u Srbiji

Teniska akademija Tipsarević i Peugeot objavili početak saradnje u Srbiji

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Na teniskim terenima sportskog centra Olimp potpisan je sponzorski ugovor između Teniske akademije Tipsarević i uvoznika Peugeot vozila za Srbiju i Crnu Goru, kompanije Euroimpex autogroup. Saradnja je dogovorena na period od dve godine tokom kojih će članovi akademije imati obezbeđen prevoz u automobilima francuskog proizvođača.

Peugeot je prisutan u svetu tenisa preko 30 godina. Danas, francuski brend je zvanični partner ATP asocijacije, Roland Garrosa i preko 30 turnira širom sveta. Uspešna aktuelna saradnja sa Otvorenim prvenstvom Francuske je uspostavljena još 1989. Godine, a saradnja sa ATP organizacijom od 2016.

Logičan nastavak ovih poslovnih odluka predstavljao je uspostavljanje saradnje sa najboljim igračima ATP turneje. Od 2014. godine Peugeot promoviše najbolji igrač sveta Novak Đoković, i ova saradnja je pokazala sjajne rezultate tokom perioda od tri godine. Novi ugovor sa Đokovićem potpisan je prošle godine – kojim je Novak postao ambasador game električnih i hibridnih Peugeot vozila. Pored Novaka, dugačak je spisak bivših i aktivnih tenisera sa kojima su potpisani ugovori: Huan Martin del Potro, Fernando Verdasko, Aleksandar Zverev, Žil Simon, Gustavo Kuerten i mnogi drugi.

Osnovana 2013. godine Teniska akademija Tipsarević se za vrlo kratak period pozicionirala u sam vrh teniskih akademija u regionu i širom teniskog sveta. Osnovana je od strane našeg teniskog asa Janka Tipsarevića sa ciljem razvoja tenisa kroz rad sa mladim talentima ovog sporta iz celog sveta i njihove takmičarske afirmacije, kroz koju Janko Tipsarević prenosi svoja dragocena iskustva iz bogate teniske karijere.

U timu profesionalnih teniskih asova sa ovih prostora koje vodi Janko Tipsarević nalaze se neka od najzvučnijih imena našeg tenisa: Filip Krajinović, Dušan Lajović, Laslo Đere, Mate Pavić, Danka Kovinić, i mnogi mladi teniseri sa sjajnim potencijalom da budu u samom vrhu svetskog tenisa.

“Renome i energija Janka Tipsarevića koje smo zapamtili tokom njegove sportske karijere najbolja su garancija da će sa istom strašću i entuzijazmom biti posvećen poslovnim aktivnostima, što već i dokazuje. Vrednosti koje karakterišu naš brend su emocija, posvećenost i kontinuirana želja da budemo u samom vrhu, sve ono što Janko svakodnevno prenosi na igrače u svojoj akademiji. Kao kompanija u kojoj važno mesto zauzima društveno-odgovorno poslovanje, partnerstvo sa akademijom bila je za nas prilika koja se ne propušta“, istakao je Nemanja Živojinović, direktor marketinga kompanije Euroimpex autogroup.

“Teniska akademija Tipsarević i ja lično smo ponosni na uspostavljanje ove ekskluzivne saradnje sa Peugeotom – jednom od najslavnijih, statusnih robnih marki u svetu automobilizma i istaknutom partneru profesionalnog tenisa širom sveta. Aktivno prisustvo i simbolika Peugeota u konceptu naše teniske Akademije predstavlja veliku prednost i inspiraciju za sve uključene u njen svakodnevni rad i razvoj, čije vrednosti delimo sa velikim zadovoljstvom – sa ciljem da ih kroz našu saradnju i dalje afirmišemo – na terenu i van njega, u Srbiji i šire!” izjavio je Janko Tipsarević, naš proslavljeni teniski as i osnivač Akademije.

PR saopštenje

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.
Prethodni tekstAlfa Romeo Stelvio Quadrifoglio je „Terenac godine“
Sledeći tekstNastavlja se velika kampanja Fiat Restart

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime