Naslovna INFO Nova Toyota Land Cruiser i zvanično

Nova Toyota Land Cruiser i zvanično

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto:By Toyota

Nakon brojnih najava i procurelih fotografija, Toyota je večeras i zvanično predstavila novi Land Cruiser, čija prodaja će startovati tokom leta.
Dosadašnja generacija Land Cruisera serije 200 je inače promovisana još 2007. godine i od tada je prošla kroz nekoliko doterivanja.
Novi Land Cruiser (serija 300) je napravljen na novoj GA-F platformi (bazirana na TNGA), pa ovo vozilo sada ima do 200 kg manju težinu, niže težište i oko 10 odsto manju emisiju CO2.

Vozilo je dugačko 4985 mm, međuosovinsko rastojanje iznosi 2850 mm, nudi nešto više mesta za putnike u drugom i trećem redu (u zavisnosti od tržišta nudiće se varijante sa 5 do 8 sedišta), pa moderniju unutrašnjost, novi infotainment sistem, kao i dugačku listu bezbednosnih i sistema pomoći vozaču.

Uz novi dizajn eksterijera i enterijera, Land Crusier 300 dolazi i sa Toyota Safety Sense paketom aktivne bezbednosti, uz detekciju pešaka, sistem održavanja vozila u saobraćajnoj traci i novi Electronic Kinetic Dynamic Suspension System (E-KDSS).

U gami motora su 3,5 litarski V6 twin-turbo benzinski motor sa 305 kW/415KS i 650 Nm obrtnog momenta, kao i 3,3 litarski V6 twin-turbo dizelaš sa 227 kW/309KS i 700 Nm. Sve to uz novi 10-stepeni automatski menjač i pogon na sva četiri točka.
Najavljena je i GR Sport verzija za koju se pobrinuo Gazoo Racing, a koja na tržište dolazi kasnije ove godine.
Land Cruiser GR Sport će se odlikovati doteranim izgledom u odnosu na regularni model, i to uz pomoć crne zaštite blatobrana, crnih retrovizora, izmenjenih branika, novih pragova, modifikovane maske, crnih alu točkova, revidiranog oslanjanja i upravljačkogi sistema, kao i sedištima sa crvenim kontrastnim šavovima i GR logom na naslonima za glavu.
Na kraju i podsećanje da se Land Cruiser nudi kupcima na oko 170 tržišta širom sveta. Prodaja tog čuvenog terenskog modela je premašila brojku od 10,4 miliona primeraka, računajući od prve generacije koja je startovala 1. avgusta 1951. godine.

Ivan Mitić – Autoblog.rs
PR saopštenje

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime