Naslovna INFO Zimska besplatna provera vozila za sve vlasnike vozila brendova koje zastupa FCA...

Zimska besplatna provera vozila za sve vlasnike vozila brendova koje zastupa FCA Srbija

Foto: by Fiat

Novembar 2021. godine, Beograd. – Mopar tim kompanije FCA Srbija organizuje besplatnu zimsku proveru za sva vozila FCA grupacije: Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia, Jeep, Chrysler, Dodge, Abarth i poziva vlasnike da je iskoriste do 31.12.2021. godine.

MOPAR nastavlja sa dobrom praksom brige o klijentima podsećajuću na važnost održavanja vozila i poziva sve vlasnike da bez obzira na starost vozila, bilo da su njihova vozila u garantnom ili van garantnog roka, da se jave najbližem ovlašćenom servisu.


Pod sloganom “Budite spremni za zimske dogodovštine!” i ovogodišnji Winter Check-up podrazumeva besplatnu proveru vozila u 11 tačaka, konkretno: wiTECH kontrolu centrale ubrizgavanja; proveru stanja pneumatika; akumulatora; ventilacionog (rashladnog) sistema, rashladne tečnosti; nivoa ulja u motoru; kočnog sistema – nivoa ulja, vizuelni pregled kočnica; kontrolu metlica brisača; prednje svetlosne grupe i signalizacije; prednjeg i zadnjeg trapa; upravljačkog sistema kao i vizuelni pregled vozila.

U slučaju uočenih dodatnih potreba za intervencijom na vozilu, vlasnik može da računa na popust na rad u servisu u iznosu 10%, kao i na popust na originalne rezervne delove koji, zamenjeni u okviru kampanje, iznosi 10%.

PR saopštenje

Prethodni tekstAuto Moto Show 116 Avantura Vrnjačka Banja drugi deo sa Stefanom Buzurovićem i Danijelom Buzurović
Sledeći tekstToyota Hilux osvojila nagradu za najbolji pick-up

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime